Menu

Vanatoare de supercote poate fi profitabila

Pariubet_Default_image

Supercotele acest tip de oferta se gaseste cel mai des in cursele de cai si galbenele, dar se gaseste si cu alte sporturi. Oferta garanteaza pur si simplu cele mai bune cote pe o anumita piata pentru un anumit timp sau eveniment. Acest tip de oferta promite cele mai bune sanse dintr-o lista de alte case de pariuri concurente, dar nu toate casele de pariuri, asa ca aceasta nu inseamna neaparat ca nu exista sanse mai bune in jur. Un exemplu tipic ar fi ceva ca o promisiune de pret care garanteaza cele mai bune cote la toate cele 5+ acumulatori de fotbal dintr-o lista de alte rezervari.

Este obisnuit sa obtineti acest tip de oferta pentru pariuri directe si in turnee mari si competitii. La o Cupa Mondiala, de exemplu, multe rezervari vor concura pentru a oferi cel mai bun pret direct pentru o anumita echipa sau chiar intreaga piata. Nu mergeti automat la rezervarea dvs. normala pentru aceste tipuri de pariuri populare, aruncati o privire aici pentru a gasi cele mai bune oferte disponibile.

Acest tip de oferta a fost inventat de o serie de rezervari care opereaza promotii cotate regulate si temporare imbunatatite. Oricare ar fi numele, cresterea preturilor, graba preturilor, pachetele de pariuri etc., toate sunt similare. Termenii acestor oferte sunt cu adevarat simpli. Sansele pe o anumita linie de pariere sau o piata intreaga sunt imbunatatite pentru un anumit timp inainte de un eveniment, acestea sunt oferte foarte temporare si pot fi valabile doar pentru o zi sau chiar pentru cateva ore sau minute.

Strict vorbind, as defini o crestere a preturilor ca o oferta imbunatatita de cote cu o durata scurta de valabilitate, in conditii de siguranta. Unele oferte sustin ca sunt cresteri de pret, dar raman in jur de saptamani, pentru mine acestea sunt doar promotii conventionale imbunatatite de cote. Unele case de pariuri au promotii cotate imbunatatite zilnic sau saptamanal pe tot felul de piete si linii, nu doar curse de cai si fotbal.

In articolul nostru despre cresterea preturilor si viteza de pret, veti gasi ghiduri catre site-urile de pariuri care ofera linii de cote imbunatatite, exemple de oferte comune, piete acoperite, precum si modul de castig folosind aceste oferte si termeni obisnuiti. Sporirea propriilor cote stimuleaza propriile cote O noua caracteristica lansata de unele dintre cele mai mari carti, precum Fortuna si Sportingbet, este capacitatea de a alege pariurile proprii pentru cresterea preturilor.

Știri relevante