Menu

Varianate progarm de sarbatori la Gets Bet

Varianate progarm de sarbatori la Gets Bet

Casa de pariuri Gets Bet, care este detinuta de mai multi actionari, a platit prost personalul si se pare ca nu le-a spus ca ar putea fi datorati bani chiar si dupa ce a descoperit problema raspandita de plata gets bet program de sarbatori.

Casa de pariuri, care are peste 7.000 de angajati, a recunoscut ca nu a reusit sa efectueze plati automate catre personalul care datora plati suplimentare de concediu pentru ca au lucrat ore suplimentare program gets bet de sarbatori.

In schimb, a calculat platile de concediu pe baza orelor contractate, in multe cazuri mult mai putine decat cele pe care le-au lucrat efectiv, lasand potential personalului sute de lire din buzunar pentru a sustine program gets bet de paste.

Denuntatorul a spus: „Este dezgustator ca, in calitate de lucratori cu 10 sau 20 de bani mai mult decat salariul minim, am amanat sa luam concediu sau suntem fortati sa muncim ore suplimentare inainte de vacanta pentru a compensa deficitul de salarii care nici macar nu ar trebui sa fie. se intampla.”

Un purtator de cuvant al Gets Bet a dat vina pe probleme legate de sistemul sau de salarizare in gets bet program sarbatori, care s-a chinuit sa faca fata schimbarilor in modul in care este calculata plata pentru concediu.

El a spus: „In prezent, lucram atat cu consilierii nostri, cat si cu furnizorii nostri externi de salarizare pentru a dezvolta un sistem robust si precis care va automatiza calculul platii de concediu pe baza „remunerarii normale” a unui angajat, in conformitate cu orientarile guvernamentale cu privire la program paste gets bet.

„Dupa cum veti sti, din aprilie 2020 legea se schimba de la o perioada de referinta de 12 saptamani la o perioada de referinta de 52 de saptamani, ceea ce a facut extrem de dificila pentru angajatori sa implementeze o plata automatizata prin sistemul de salarizare gets bet program de paste, doar pentru a fi nevoiti sa schimbe acest lucru. din nou in aprilie 2020. Faptul ca imbunatatirile nu se aplica intregului drept de concediu al unui angajat, ci doar primelor lor patru saptamani, este o problema suplimentara care se dovedeste a fi o adevarata provocare.

„Cautam furnizorii nostri externi de salarizare care sa ne furnizeze instrumentele care sa ne permita sa efectuam plati automate pana in aprilie 2020 si, intre timp, continuam sa ne ocupam de toate reclamatiile adresate de la caz la caz, autorizand platile sa fie efectuate atunci cand este cazul.”

Compania a dat vina pe sistemele sale de salarizare furnizate de o organizatie externa, nu Bright HR, compania de resurse umane detinuta in comun de fratii Done.

Perechea s-a confruntat anterior cu critici pentru concedierea personalului chiar inainte de Craciun, coreland salariul cu incasarile de la terminalele de pariuri cu cote fixe si imprumutul personalului cu salariul minim la dobanda de 40%.

Știri relevante