Menu

Verificarea rezultatelor la Casapariurilor

Verificarea rezultatelor la Casapariurilor

Rezultatele pentru meciurile care s-au regasit in oferta celor de la Casa Pariurilor pot fi consultate in sectiunea “rezultate” care se gaseste in partea dreapta sus a paginii principale. Aceasta sectiune contine 3 subsectiuni:

-Casa Pariurilor rezultate Sporturi-cele mai cautate rezultate sunt cele din fotbal la Casa Pariurilor, dar se gasesc scoruri si din alte discipline sportive, 9 mai exact, printer care se numara rezultatele meciurilor din handbal, tenis, baschet sau hochei pe gheata.

-Casa Pariurilor rezultate live-si aici cele mai cautate rezultate sunt cele din fotbal, dar pot sa fie consultate live si rezultatele din toate disciplinele sportive care se afla in oferta celor de la Casa Pariurilor.

-Rezultate loto Casa Pariurilor-aceasta pentru ca sunt oferite pariuri sip e loto, de aceea este si normal existent unei sectiuni in care pot fi consultate rezultatele extragerilor care au avut loc, aici putand vedea ce numere au iesit la cele mai populare loterii internationale. Rezultate de la Grecia kino, Polonia multi, Win for Life si multe altele pot fi gasite in aceasta sectiune.

Pe langa sectiunea de ‘rezultate’, mai gasiti si o sectiune de statistici, care se poate accesatot de pe pagina principala, sectiune in care puteti gasi multe informatii folositoare de la multe competitii mari, medii si mici de fotbal, tenis, volei/rugby, snooker si alte discipline sportive.

De asemenea, pentru cei care nu au acces la internet, rezultatele pot fi gasite si pe teletext, la paginile 250-255, pe canalele tv Antena 1, 3. Structura teletextului este una simpla. Astfel, la paginile 251, 252 v4eti gasi oferta pentru meciurile de fotbal, la pagina 253, aveti oferta pentru meciurile din aproape toate disciplinele sportive, iar la pagina 254, veti gasi rezultatele live ale tuturor meciurilor care se joaca la acea ora si care sunt in oferta celor de la Casa Pariurilor, atat din fotbal, cat si din celelalte discipline sportive.

Iar la pagina 255 veti gasi rezultatele tuturor meciurilor din toate disciplinele sportive, din ziua precedenta si care au fost in oferta de pariuri. Prin urmare, este foarte simplu sa consultati rezultatele meciurilor, daca ati plasat biletul la Casa Pariurilor, indifferent daca vorbim despre sporturi sau despre loto.

Va garanatam in baza testelor efectuate ca pe casa pariurilor veti beneficia de cele mai rapide modalitati de verificare a biletului de pariuri indiferent ca este jucat la agentie sau online.

Știri relevante