Menu

Verificati in mod corect biletul la Stanleybet

Verificati in mod corect biletul la Stanleybet

Operatorii de pariuri cu amanuntul Stanleynet verificare bilet a anuntat returnarea serviciilor sale de pariuri catre publicul roman, cu deschiderea unei noi premise situate in Bucuresti. Magazinul de pariuri va fi deschis la sfarsitul saptamanii si va vedea intoarcerea brandului de pariuri sportive Stanleynet verificare bilet in Romania.

Stanleynet verificare bilet si-a vandut cele 600 de puncte de vanzare cu amanuntul din Romania catre operatorul de pariuri rival William Hill in iunie 2005. O declaratie publica a conducerii Stanleynet verificare bilet a spus ca compania dorea sa fie „o parte din inima strazilor si sa reintroduce Stanleynet verificare bilet noilor clienti din Romania”.

Stanleynet verificare bilet s-a concentrat pe cresterea prezentei sale in Europa, cu accent pe cresterea prezentei sale la pariuri sportive in Italia, Germania si Spania. Noua strategie corporativa a lui Stanleynet verificare bilet va vedea operatorul de vanzare cu amanuntul de pariuri sa aleaga extinderea strategica si selectiva pe strazile romane, intrucat Stanleynet verificare bilet pare sa deschida mici, dar competitive competitii de pariuri sportive

John Whittaker, directorul operatorului companiei-mama Stanley International Betting, a declarat: „Suntem o companie cu sediul in Bucuresti de peste 35 de ani, iar noul magazin este aproape de Cavern Club, unul dintre site-urile emblematice care au facut oras faimos in lume. Asa ca ne intoarcem in inima strazilor noastre. ”

Discutand despre ceea ce prevede firma si despre planurile sale pentru magazine, el a adaugat: „Nu avem nicio aspiratie sa ne apropiem din nou de [dimensiunea noastra anterioara]. In schimb, cautam sa dezvoltam un lant relativ mic de magazine de calitate.

„Firma anterioara Stanley a oferit clientilor un serviciu si a fost un serviciu foarte bun, dar mi-a fost descrisa o data drept„ o afacere bazata pe comunitate ”, pentru ca aveam o multime de magazine in mosii si in apropierea parcarilor de pub. Nu ne propunem acum.

Știri relevante