Menu

Vi se permite sa utilizati un VPN pentru a paria si a juca

Vi se permite sa utilizati un VPN pentru a paria si a juca

Stiind ce tari considera ca utilizarea unei retele private virtuale este legala si care nu este doar jumatate din lupta, desigur. Principala intrebare la care mai trebuie sa raspunde este daca este legal sau nu sa efectuezi sau nu pariuri folosind un VPN. Raspunsul la acest lucru este, asa cum va puteti imagina, avand in vedere restul subiectului, usor complicat.

Primul lucru de care trebuie sa tineti cont este ca trebuie sa traiti intr-o tara in care este legal sa jucati online. Acesta este un subiect complex si in sine, unele tari fiind mai ingaduitoare decat altele atunci cand vine vorba de un flutter pe internet. Prin urmare, este important sa aveti un cont intr-o tara in care este legal pentru compania respectiva. De asemenea, merita sa remarcam ca fiecare tara in care va aflati va avea propriile reguli in ceea ce priveste pariurile, asa ca este posibil sa nu conteze ca locuiti in Anglia si aveti un cont acolo daca sunteti intr-o tara in care nu aveti voie sa jucati. Acest lucru devine si mai complicat daca sunteti in America, dat fiind faptul ca diferite state vor avea reguli diferite.

Cu alte cuvinte, chiar daca esti dintr-o tara in care jocurile de noroc online sunt legale si ai un cont acolo, vei incalca in continuare legea tarii in care te afli daca folosesti o retea virtuala virtuala pentru a-si circumscrie regulile . Avand in vedere ca cele mai bune VPN-uri va permit sa selectati tara in care doriti sa va spuneti retelei ca va aflati „in”, puteti „rasfata” locatia dvs. pentru a pacali compania de pariuri care ar putea sa va blocheze de la pariuri. Problema cu aceasta este, dupa cum am mentionat, ca ai putea totusi sa ai probleme cu guvernul natiunii in care te afli atunci cand faci pariurile.

Din punct de vedere al site-urilor de pariuri, de cele mai multe ori, nu le pasa din ce motive utilizati un VPN, daca va prind pe pariuri folosind unul, probabil ca vor rezilia sau cel putin va vor limita contul. Majoritatea companiilor de jocuri de noroc cu care v-ati inscris vor avea termeni care afirma ca nu puteti utiliza un VPN pentru a va ascunde identitatea, iar multi utilizeaza acum software pentru a incerca sa detecteze in mod repetat utilizatorii VPN.

Știri relevante