Menu

Viata unui profesionist eSports in lumea pariurilor

Viata unui profesionist eSports in lumea pariurilor

Niciun sport in ultima vreme a schimbat atat peisajul despre ceea ce este sa fii un sportiv, cat si pentru adolescenti obsedati de jocuri geeky din intreaga lume un sentiment de speranta, cum ar fi eSports. Desi au trecut de ceva timp, abia in ultimii ani eSports a inceput sa fie luat in serios atat de spectatori cat si de casele de pariuri care ofera cote la evenimentele eSport care au loc in intreaga lume.

Cu toate acestea, cati dintre voi stiti ce este nevoie pentru a fi o vedeta profesionala eSports? Este usor sa presupunem ca este doar o chestiune de a juca un joc pe calculator in timpul liber, dar asta este foarte respingator de oamenii care. Ati facut o cariera din jocul acestor jocuri. Ei pot castiga salarii de sapte cifre si trebuie sa isi trateze profesia la fel de serios ca fotbalistii, jucatorii de golf sau alte vedete mari ale sportului. Sunt tratate la fel ca si cele mai mari vedete din aceste profesii. Iata o privire asupra vietii unui profesionist eSports.

Esports Professor Multe dintre cele mai mari vedete eSports au intrat in profesie jucand diferitele jocuri pentru perioade atat de lungi de timp, incat le-au primit foarte bine si au fost adesea invitati sa se alature uneia dintre cele mai bune echipe. Aceasta nu mai este singura ruta catre lumea eSports, Asociatia Colegiului eSports recunoscand in 2016 ca programele competitive de jocuri erau oferite de peste saizeci de colegii din Statele Unite ale Americii.

Asta insemna ca jocul pe calculator nu mai era doar ceva ce faceau elevii in timpul liber, ci putea in schimb sa inceapa sa o faca ca un traseu in lumea profesionala. Unele dintre cele mai mari jocuri eSports au inceput sa recunoasca acest lucru, jucatorii oferind salarii minime din partea echipelor League of Legends si Overwatch. Este corect sa spunem ca eSports este o afacere mare. Acest lucru se reflecta in faptul ca Universitatea Robert Morris a inceput sa ofere burse jucatorilor de la eSports in 2014, ceea ce anterior a fost rezervat pentru jucatorii de baseball si baschet.

Majoritatea oamenilor incep sa joace ca o evadare si le joaca in continuare pentru ca le place. Cei care au o anumita afinitate cu anumite jocuri ar putea lua in considerare transformarea profesionala daca stiu ca este o optiune disponibila pentru ei, dar s-ar putea sa nu isi dea seama cat de multa munca este implicata in acest sens. Exista statistici care arata ca doar 0,1% dintre persoanele care joaca jocuri il pot face ca profesionisti, asa ca este o industrie la fel de competitiva pentru a intra in orice sport important pe care ati dori sa il mentionati.

Știri relevante