Victorious Max sa dam Cezarului ce e al sau si aici

Victorious Max sa dam Cezarului ce e al sau si aici

Calatoreste inapoi in epoca Imperiului Roman cu Victorious MAX de la NetEnt. Aceasta este cea mai recenta si imbunatatita versiune a clasicului slot video Victorious. De asemenea, face parte din seria de jocuri MAX a furnizorului. In timp ce in Victorious poti castiga pana la 1.500 de ori miza ta, in varianta MAX de pana la 7.000 de ori miza ta este oferita! Incarcati jocul si alegeti ce versiune preferati, tinand cont de faptul ca din cele mai recente puteti inscrie mult mai mult!

Totul despre Victorious MAX te imbina in atmosfera victoriei. S-ar putea sa fie mersul soldatilor in lupta, sunetele tobelor de lupta si strigatelor de razboi. Sau celebrarea ultimei cuceriri. Desi aspectul este tipic 5 × 3, modalitatile de castig sunt mult peste liniile de plata fixe standard – aici sunt 243! Dati o rasucire acestui slot inspirat care dezvaluie gloria romana care va asteapta!

Folosind doar 5 role si 3 randuri, Victorious MAX poate produce pana la 243 de modalitati de castig. Puteti juca prin tot felul de dispozitive desktop si mobile si puteti alege o miza de la 0,25 la 125 de credite pe rotire. Primesti o plata si castigi de fiecare data cand cel putin 3 simboluri identice aterizeaza de la stanga la dreapta pe rolele adiacente. Simbolul cel mai bine platit din joc – Caesar va returneaza miza de 200 de ori in varianta MAX. In timp ce in cea clasica are o rentabilitate de doar 60 de ori miza dvs. pentru 5 simboluri pe o linie de plata.

Pe langa simbolurile standard, exista si un salbatic. Poate inlocui orice altul, inclusiv dispersia de aici. Rata de revenire la versiunea clasica a versiunii clasice este de 96,88%, in timp ce varianta MAX are un RTP de 96,95%. Singura caracteristica care ia parte la joc este rotirile gratuite. Va permite sa adaugati pana la 7.000 de ori miza dvs. la fiecare runda gratuita. Acest lucru ar duce la 875.000 de lire sterline atunci cand joci cu cea mai mare miza – un motiv bun pentru a juca slotul.

Simbolurile care participa la slot sunt aceleasi ca si in versiunea clasica a Victorious. Veti vedea pe Cezar, legionarul, legiunea, centurionul, cele 6 carti: A, K, Q, J, 10 si 9. singura diferenta este valoarea simbolurilor. Cartile au o valoare mai mare decat in ​​varianta clasica.

Cel mai bine platit dintre toti este marele Cezar – aterizarea a 3, 4 sau 5 din el pe role consecutive plateste de 6, 30 sau 200 de ori miza ta. Exista un salbatic – vulturul de aur care apare doar pe rolele 2 si 4. Inlocuieste toate celelalte, inclusiv dispersia. Aceasta din urma este coroana de aur si declanseaza rotirile gratuite.

Știri relevante