Vikings go Wild povesti si rotiri la sloturi de la vichingi

Data oficiala de lansare a acestui slot video non-progresiv este 1 august 2015. Acest joc vine cu un procent regulat de revenire la jucator, care se ridica la 96,3%, iar volatilitatea sa ajunge la 38, care este mediu spre mare. Cei care joaca la cel mai mare pariu pot conta pe o rambursare a monedei de pana la 190.000 intr-o singura rotire. Cu acel RTP, totusi, va vom spune ca sansele de a-l obtine sunt mici.

Dezvoltatorul si furnizorul jocului este Yggdrasil Gaming. Este amuzant sa ne uitam inapoi la unele dintre primele sale sloturi acum ca eticheta a crescut in muschii de productie. Puteti vedea cum insasi esenta studioului, care i-a adus succesul – gandirea din cutie, precum si tehnici minunate de povestire – au fost acolo in 2015. Ceea ce a venit odata cu timpul este tehnologia si ambitia de a juca cu niste reguli.

Vikings Go Wild te duce intr-o aventura misterioasa, oferindu-ti ocazia sa te bucuri de bogatii. Acest slot 5-ree1, 25 de linii de plata de la Yggdrasil vine cu functii plina de satisfactii, inclusiv rotiri gratuite, Wild Sticky si cufere pline de comori. Revenirea jocului la jucator sau RTP este de 96,3%.

Cand vine vorba de grafica, Viking’s Go Wild arata bine cu simboluri de stil desen animat. Fundalul prezinta barca lunga Viking si apele marii. Pe masura ce invartiti rolele, veti vedea vikingii, lazile cu comori si 4 tipuri diferite de monede. Marele aur „WILD” inlocuieste toate simbolurile, cu exceptia simbolului Free Spin, pentru a crea combinatii castigatoare.

Daca aterizati 3 sau mai multe simboluri de rotire gratuita pe role, veti activa rotiri gratuite. Veti primi 8, 16 sau 24 de rotiri gratuite pentru 3, 4 sau 5 rotiri gratuite. In timpul acestei caracteristici, fiecare simbol Viking are sansa de a se transforma intr-un Wild Sticky. Simbolul wild ramane in pozitie pana la sfarsitul rotirilor gratuite. Comorile cu comori pot ateriza pe cea de-a cincea tambur pentru a acorda 8-12 rotiri gratuite plus pana la 1.000 de monede in jocul de baza. In plus, Comorile cu comori pot acorda 2 pana la 4 rotiri gratuite, pana la 1.000 de monede si caracteristica Wild Reel in rotiri gratuite.

Slotul Vikings Go Wild este disponibil pe computere, telefoane si tablete de la 0,25 EUR la 100 EUR rotirea. Alegeti denumirile de monede de la 0,01 la 4,00 folosind butoanele „Coin Value” +/- si apasati „Rotire” pentru a pune rolele in miscare. Folositi „Max Bet” pentru a plasa cel mai mare pariu posibil si utilizati „Autoplay” pentru a activa rotiri automate.

Știri relevante