Menu

Visa

Visa

Visa este cea mai mare companie de carduri de credit din intreaga lume. Compania detine aproape 40% din piata cardurilor de credit din Statele Unite si proceseaza peste 4 trilioane de dolari in plati anual. In consecinta, nu ar trebui sa surprindem ca utilizarea unui card de credit Visa este metoda de depozitare preferata pentru multi pasionati de jocuri de noroc online din intreaga lume.

Drept urmare, majoritatea site-urilor de jocuri cu bani reali accepta tranzactii Visa cu carduri de credit si debit, permitandu-va sa efectuati plati rapide si sigure, fara a fi obligat sa va transferati banii prin intermediul unui serviciu suplimentar.

Dupa cum va asteptati, efectuarea unui depozit Visa nu este chiar atat de diferit de a cumpara ceva de la un magazin online. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca site-ul pe care il depuneti va va solicita sa furnizati personalului sau numarul cardului de credit, codul CVV, data expirarii si adresa de facturare. A

ceste informatii sunt perfect sigure cu toate site-urile principale ale retelei – niciun site de jocuri de noroc cu profil inalt nu ar dezvalui informatiile personale unor terte parti neautorizate in scop de profit. De asemenea, merita sa subliniem ca Visa nu emite cu adevarat carduri sau nu stabileste ratele dobanzilor – in schimb, Visa ofera serviciile sale institutiilor financiare, care ofera carduri si stabilesc singure ratele.

Visa si jocurile de noroc

Depozitele de viza sunt foarte populare cu tot felul de site-uri de jocuri de noroc, inclusiv cazinouri online, sali de poker, servicii de bingo si carti sportive. De fapt, veti fi greu sa gasiti un site care nu accepta aceasta metoda bancara. In cele mai multe cazuri, efectuarea unei plati prin intermediul cardului dvs. de credit Visa nu va va oferi acces la promotii suplimentare, dar trebuie sa retineti ca bonusurile de bun venit disponibile tuturor noilor membri tind sa fie foarte generoase indiferent de metodele bancare pe care le alege.

Depozitarea prin intermediul unui card de credit Visa sau a unui card de debit tinde sa fie metoda de plata implicita pentru majoritatea site-urilor de jocuri de noroc care se confrunta cu Romania, datorita ratelor mari de acceptare. Retelele europene tind sa prefere tranzactiile cu portofel electronic, dar efectuarea unui depozit Visa nu va fi o problema indiferent de casa de pariuri, cazinoul sau sala de poker pe care o alegeti.

Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca majoritatea acestor site-uri au anumite limite de depozit, ceea ce inseamna, de obicei, ca plata dvs. nu poate fi mai mica de 5 USD si mai mare de 2.000 USD. A face un depozit mai mare implica, de obicei, sa contactati asistenta clientilor dupa ce ati ramas cu site-ul pentru o perioada, dar nu va faceti griji – niciun site important nu va va impiedica sa solicitati intreaga prima promotie din cauza regulilor maxime de depunere.

Asa cum s-a atins pe mai sus, crearea unui depozit Visa cu card de credit este foarte simpla si nu difera atat de mult de a cumpara ceva pe eBay sau in orice alt magazin online. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati meniul casieriei, sa alegeti Visa ca metoda bancara preferata, sa completati formularul corespunzator si sa asteptati ca banii sa fie creditati in contul dvs. din loc. Intregul proces nu ar trebui sa dureze prea mult, deoarece majoritatea site-urilor proceseaza platile Visa instantaneu. Evident, depozitele Visa nu sunt la fel de rapide ca platile prin e-portofel, dar, spre deosebire de tranzactiile PayPal, sunt sustinute de aproape fiecare retea de jocuri de noroc din bani reali din industrie.

Retineti ca suma pe care ati transferat-o va aparea in extrasul de pe cardul de credit. In plus, va rugam sa retineti ca, desi depozitele Visa sunt foarte convenabile, ele au anumite limitari. De exemplu, multe site-uri nu accepta retragerile folosind aceasta metoda, ceea ce te-ar putea obliga sa te bazezi pe transferuri sau cecuri bancare traditionale. In total, platile cu cardul de credit Visa sunt cele mai potrivite pentru jucatorii care doresc sa depuna un depozit mare pentru a profita de unul dintre bonusurile de bun venit generoase, deoarece nu veti fi obligat sa platiti nicio taxa de tranzactie.

Timp de retragere si transfer

Timpurile de retragere si transfer sunt in mod evident o preocupare majora pentru patronii cazinourilor online. Nimeni nu vrea sa depuna bani in contul sau si apoi trebuie sa astepte ore sau zile pentru a se juca!

Din fericire, banii pe care ii depuneti de la Visa la cazinoul dvs. online la alegere vor aparea in cont in timp real. Aceasta inseamna ca puteti incepe jocurile de indata ce apasati butonul de trimitere (atat timp cat nu veti fi refuzat din lipsa de fonduri). Efectul acestei depuneri asupra contului dvs. bancar va fi probabil vizibil imediat, dar acesta depinde in mare parte de institutia dvs. bancara.

Nu este cazul in cazul retragerilor. Cand efectuati o retragere din cazinoul dvs. online, momentul depunerii depinde foarte mult de cazinoul in sine. In mod obisnuit, trebuie sa asteptati 3-5 zile lucratoare pentru ca retragerea dvs. sa fie anulata si postata in contul dvs. bancar.

Asistenta clienti Visa

Asistenta client Visa este considerata de top. De fapt, cercetarile arata ca Visa Europe realizeaza chiar MasterCard atunci cand vine vorba de gestionarea problemelor cu cardul dvs. de debit sau de credit. Acest lucru este excelent, deoarece orice utilizator al unui institut financiar care intentioneaza sa-si foloseasca cardul online trebuie sa obtina asistenta clientilor la cel mai inalt standard. Pentru a utiliza asistenta clientilor Visa,

Puteti utiliza sistemul de asistenta ghidat si ramificat prin intermediul site-ului web. Daca aveti probleme cu aceasta metoda, puteti contacta furnizorul de carduri care va poate directiona catre portalul de servicii pentru clienti corespunzator.

Unele probleme, chiar daca utilizati sistemul ghidat, pot fi redirectionate catre furnizorul dvs. Acest lucru se datoreaza faptului ca conditiile de furnizare a serviciilor si taxele sunt stabilite in mod specific de catre furnizorul tert.

Cele uzuale intrebari legate de folosirea cardului VISA la pariurile sportive

Este Visa o metoda preferata de plata?

Visa este o institutie financiara care si-a construit o reputatie incredibil de mare de-a lungul anilor. Acum este recunoscut la nivel mondial ca lider in institutiile financiare si este de asemenea bine privit de clientii si vanzatorii individuali care au avut de a face cu serviciul pentru clienti. Chiar daca exista alte metode de plata care s-au mutat pe piata, Visa ramane o selectie de top a jucatorilor online. Nu mai elimina portofele electronice, deoarece anonimatul furnizat de un portofel electronic nu poate fi rivalizat. Dar in afara furnizorilor financiari online, Visa se afla inca in varful pietei.

Care este diferenta dintre un card de debit VISA si un card de credit VISA?

Un card de debit Visa este un dispozitiv folosit pentru a accesa fondurile pe care le-ati pus intr-un cont printr-o institutie bancara sau ceva similar. Aceste carduri ar putea avea acces la un cont de verificare sau chiar la un cont finantat de guvern, precum un card de rambursare a taxelor sau un card de asistenta pentru copii. Un card de credit este un dispozitiv care ofera acces la o anumita suma de credit oferita printr-o institutie bancara. Aceasta suma este decisa de institutie, iar scorul dvs. de credit este un factor in aprobarea dvs. pentru card.

Cardurile Visa sunt sigure pentru a fi utilizate la pariurile online?

Da! Desi intotdeauna va recomandam sa verificati termenii si serviciul cardului, institutiei bancare si cazinoului in sine. Visa este apreciata ca o optiune de achizitie online sigura si sigura.

Jucatorii din Romania pot depune depozite Visa?

Da! Dupa cum am mentionat anterior, va trebui sa va asigurati ca cazinoul pe care il utilizati va accepta Visa in general. Dar daca cazinoul accepta Visa, utilizatorii americani vor putea depune cazinoul. Retineti ca regulamentul federal prevede ca jucatorii americani pot juca online, dar numai la cazinourile care nu sunt situate in Statele Unite.

Pot folosi un portofel virtual la cardul VISA?

Desigur! Unii jucatori prefera sa foloseasca portofele electronice precum Neteller, PayPal, Skrill si altii. Aceste optiuni financiare online permit un nivel de anonimat pentru a va proteja informatiile bancare sau despre carduri impotriva atacurilor cibernetice. Puteti chiar conecta un cont Visa existent la aceste portofele electronice. Ca intotdeauna, asigurati-va ca va consultati cu cazinoul individual pentru a va asigura ca alegerea dvs. de plata este acceptata. In plus, retineti ca multe portofele electronice nu ofera linii de credit.

Cat pot depune pe zi la pariurile sportive online folosind Visa?

Aceasta suma este, de asemenea, dictata de institutia dvs. financiara si casa de pariuri online in sine. Veti dori sa cautati aceste informatii in conditiile de furnizare a serviciului de pe cardul dvs., care ar fi trebuit sa vina in documente cu cardul (sau sa fie disponibil online pe site-ul institutiilor dvs. financiare), precum si in termenii serviciului casei de pariuri.

Visa interzice depozitele pentru jocuri de noroc?

Nu, Visa nu interzice depozitele pentru jocuri de noroc. Depozitele de viza pot fi interzise chiar de un cazinou, motiv pentru care este important sa cititi pagina lor de termeni inainte de a incerca sa joace.

Știri relevante