Menu

Vreau sa joc la pariuri in gets bet colentina

Vreau sa joc la pariuri in gets bet colentina

Aceasta este una dintre cele mai spatioase case de pariuri in care am fost  gets bet colentina. Are o multime de locuri si o multime de ecrane cu sanse de curse de cai, fotbal (acesta este fotbal, desi puteti paria pe fotbalul american si in casele de pariuri aici) si diverse alte evenimente sportive. De asemenea, are o multime de locuri confortabile si mese cu ziare pentru ca tu sa citesti cu atentie cartile de cursa si sa-ti scrii pariurile.

Diferenta dintre agentiile de pariuri de la interzicerea fumatului de aici este uimitoare gets bet colentina, desi a existat ceva foarte „in stil vechi” cand faceam un pariu si urmaream cursa printr-un nor de fum in crestere. Bineinteles, si casele de pariuri au beneficiat cu cativa ani in urma de eliminarea taxei la pariuri (initial 10% din pariul tau, apoi 9%, apoi a fost eliminata cu totul dupa ce loteria nationala a fost in plina desfasurare).

Aceste case de pariuri obisnuiau sa fie detinute de casele de pariuri ale lui gets bet colentina, care era un sir foarte mic de case de pariuri, dar Gets Bet le-a cumparat cand au cumparat peste gets bet colentina, care era o case de pariuri locale bine stabilita, cu o multime de agentii. Din pacate, cei de la Gets Bet nu simt intotdeauna nevoia sa concureze cu alte case de pariuri, iar faptul ca in prezent nu ofera un bonus de 20% in cazul improbabil in care va veni Lucky 15 inseamna ca ati putea la fel de bine sa mergeti la Gets Bet.

Gets Bet au luat decizia executiva de a oferi acum cele mai bune cote garantate in agentiile de pariuri acolo pentru toate pariurile luate la ghiseu pe cursele britanice si irlandeze.

Totul vine cu ideea ca viitoarele reduceri ale mizei FOBT vor avea un efect urias asupra industriei de pariuri si mai mult cu banii care intra in agentiile de pariuri, dar cu aceasta adaugare suplimentara la pariurile de curse de cai va cauta sa stimuleze afacerile gets bet colentina.

Parierii care pariaza in cele doua puncte de vanzare, care au fuzionat impreuna in noiembrie 2016 in cadrul parteneriatului cu gets bet colentina, vor putea acum profita de aceasta oferta de la ora 8:00.

Cu toate acestea, exista prevederi si trebuie sa fiti detinatorul unui Gets Bet Grid sau al unui card Gets Bet Connect pentru a va implica.

Inevitabilitatea reducerii mizei cu propunerea guvernamentala FOBT va inregistra o scadere a numarului caselor de pariuri. Reducerea va permite mizele sa fie pariate pe terminalele de pariuri cu cote fixe, de la 100 la 2 ron incepand cu 1 aprilie.

Știri relevante