Vreau sa joc poker pacanele ca la aparate

Straight Flushes plateste 200 de credite in All-American Bally, spre deosebire de 50 de credite in Jacks sau Better, in timp ce recompensa de 250 de credite pentru Royal Flush ramane aceeasi in ambele jocuri. Avand in vedere usoare cresteri asociate cu doua dintre mainile de „putere medie” (drepte si pline), alaturi de drumetii puternice pentru mainile cele mai bine clasate ale jocului, poker video All American este cu siguranta un joc extrem de greoi.

Toate informatiile de plata descrise mai sus se refera la un pariu minim de o moneda, iar pe masura ce avansati pana la doua, trei si patru pariuri, platile cresc mai mult. Cu toate acestea, la fel cum ai gasit in Jacks sau Better, miza maxima a cinci monede poate juca plata unui Royal Flush pana la 4.000 de credite.

Din acest motiv, rata de rentabilitate asteptata enumerata la intrarea de jos a coloanei de cinci monede de pe tabelul complet de plata este de 100,72 la suta, in loc de rata de 99,63 la suta oferita de toate celelalte pariuri. Daca sunteti mai familiarizati cu conceptul de marginea casei, acest lucru inseamna ca pariul pe una dintre cele patru monede creeaza o margine a casei de 0,37 la suta fata de dvs., in timp ce miza maxim de cinci monede anuleaza de fapt marginea casei, oferind jucatorului o margine de 0,72 la suta peste cazinou. Desigur, realizarea acestor rate de rentabilitate asteptate este posibila doar prin respectarea stricta a strategiei optime pentru All-American Bally.

Bazat mai ales pe structura Jacks sau Better, strategia adecvata pentru pokerul video american All Bally adera destul de indeaproape la jocul optim din acel joc – cu exceptia catorva distinctii cruciale.

Desi diagrama strategica optima este extrem de utila si va deveni instinctuala in timp, cel mai important sfat de strategie de care trebuie sa tii cont poate fi redus la un singur precept: sa acorde prioritate Four of a Kind, Straight Flush si Royal Flush atrage in permanenta.

Chiar daca pokerul video american All-American de la Bally este cunoscut pentru schema unica de plati 8 8 8 pentru mainile de „putere medie”, acest accent pe drepturi, inrosiri si case complete este de fapt contrazicator. Cu aceeasi suma de plata pentru fiecare mana, in ciuda faptului ca fiecare este succesiv mai dificil decat ultimul de obtinut, jucatorii pierd stimulentul de a atrage aceste maini sau chiar de a le mentine ca maini pat, atunci cand sunt prezente si trageri mai puternice.

Știri relevante