Menu

Wazdan producatorul de sloturi inovative si placute

Wazdan producatorul de sloturi inovative si placute

Wazdan este o companie malteza specializata in crearea de sloturi si o platforma online de casinouri online. Wazdan a lansat primul sau slot machine in 2010 si au continuat de atunci sa creeze un portofoliu impresionant de jocuri de cazino care include peste 100 de sloturi.

Wazdan, inovatorul designer de jocuri internationale care detine licente emise de MGA, UKGC, Oficiul National de Jocuri de Noroc din Romania ONJN, precum si Curacao eGaming, a confirmat astazi un nou parteneriat cu BOSS. Solutii pentru jocuri.

Acordul il va vedea pe Wazdan sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori de continut de jocuri pentru BOSS. Gaming Solutions, in procesul oferind jucatorilor unele dintre cele mai bune sloturi de pe piata, caracterizate prin graficele vii ale designerului de jocuri, naratiuni bogate, precum si caracteristicile unice Wazdan care fac jocuri personalizabile pentru a se potrivi cu o gama variata de gusturi si demografii ale jucatorilor.

Wazdan proiecteaza sloturi inovatoare de mai bine de un deceniu, stivuind un portofoliu de peste 120 de jocuri HTML5 si ajungand la audiente din intreaga lume care se bucura de un joc avansat tehnic. Portofoliul de jocuri si conducta de joc au fost create pentru a adauga intriga si apel la solutiile White Label oferite de BOSS. Solutii pentru jocuri. Intregul portofoliu de sloturi Wazdan este disponibil pentru BOSS. Parteneri de Gaming Solutions prin intermediul unei singure API.

Unul dintre dezvoltatorii de jocuri mai neobisnuit este Wazdan, cu sediul in Malta si cu un palmares de design de sloturi online care se intinde pana in 2010. Se descriu ca fiind „sinergia mai multor companii diferite care se reunesc pentru a crea o companie inovatoare” si acesta este un loc bun pentru a incepe.

De la conceptia acestei companii, Wazdan a creat mai mult de o suta de jocuri, toate in HTML5 pentru a asigura redarea pe toate tipurile si dimensiunile de dispozitiv, dar au introdus si cateva caracteristici inovatoare. Acestea includ capacitatea de a permite jucatorilor sa isi aleaga nivelurile de volatilitate / varianta si acest lucru este interesant, deoarece, daca, in general, va plac sloturile pentru variatii reduse, de exemplu, va limitati la anumite jocuri – alegerea propriilor dvs. niveluri inseamna ca toate jocurile sunt la indemana.

Alte caracteristici includ capacitatea de a redimensiona zona de joc pentru a umple intregul ecran sau a include elemente suplimentare in vedere si am intalnit, de asemenea, o structura de linie de plata interesanta pe un slot cu patru tambururi, care plateste ambele moduri, dar numai pe primele trei tamburi din oricare directie.

Pe masura ce examinam mai multe jocuri de la aceasta companie creativa, le vom adauga pe lista de mai jos, deci asigurati-va ca veti verifica in curand.

Știri relevante