Wild Blood 2 este necesara prezenta vampirilor la slots

Wild Blood 2 este necesara prezenta vampirilor la slots

Wild Blood 2 vine la 7 ani de la jocul original, iar Play’n Go a facut cateva upgrade-uri frumoase la imagini. De asemenea, functiile bonus au fost modificate. A disparut jocul bonus pick’em, iar acum primesti 1 respin doar cand aterizezi o salbaticie stivuita pe a 6-a tambur. Acest joc se concentreaza in jurul functiei de rotiri gratuite, deoarece aici puteti castiga mare.

Totul se desfasoara pe 6 role, 4 randuri si 4.096 de modalitati de a castiga si puteti plasa pariuri intre 20p si 100 GBP pe rotire pe toate platformele si dispozitivele. RTP este un procent decent, dar mediu, de 96,18% (ceea ce nu este departe de RTP-ul original al jocului), iar Play’n Go a decis, de asemenea, sa pastreze volatilitatea medie de la primul joc.

Cu toate acestea, potentialul a fost crescut pana la 5.000 de mize, ceea ce reprezinta o crestere semnificativa. Daca iti place Wild Blood, nu exista niciun motiv sa nu te apuci de aceasta continuare. Functia de rotiri gratuite vine cu 3 optiuni diferite, iar una dintre ele va poate oferi multiplicatori de pana la 81x. Personajele feminine seducatoare se vor transforma, de asemenea, in salbatici daca declansezi functia de respins in timpul rundei bonus.

Exista o multime de caracteristici bonus disponibile pentru acest joc si vom incepe cu ceea ce va puteti astepta in jocul de baza. Exista un vampir obisnuit salbatic care poate ateriza pe rolele 2, 3, 4 si 5 (adica cele 4 role din mijloc), iar acest salbatic va intra in toate simbolurile obisnuite pentru a va maximiza castigurile.

Pe a 6-a tambur salbaticul va ateriza stivuit si, atunci cand va face, veti declansa caracteristica Bat Respin. Veti primi doar 1 respin aici, iar vampirul salbatic stivuit va fi mutat pe prima tambur pe respin. Nu puteti declansa caracteristica si nici nu puteti declansa runda bonus pe o respin.

Simbolul scatter este o sticla de sange si trebuie sa aterizati cel putin 3 pe aceeasi rotire pentru a declansa functia de rotiri gratuite Bloodlust. Imprastierea poate ateriza pe toate rolele si obtineti 10, 15, 20 sau 25 de rotiri cand aterizati 3, 4, 5 sau 6 imprastieri, respectiv. Inainte ca runda bonus sa se desfasoare, veti alege destinul cu una din cele 3 optiuni (una pentru fiecare dintre doamne) dupa cum urmeaza:

Laura: va raspandi fiecare salbatic pe care il aterizati in sus sau in jos, intr-o pozitie. Daca declansati functia Bat Respin, toate simbolurile Laura de pe cele 4 role din mijloc se vor transforma in salbatice pe respin.

Rebecca: face din fiecare salbaticie care aterizeaza un multiplicator salbatic de 2x sau 3x. Valorile multiplicatoare se pot inmulti intre ele pentru cresteri castigatoare de pana la 81x. Simbolul Rebecca va deveni salbatic pe rolele 2, 3, 4 si 5 daca declansati functia Respin.

Margaret: salbaticele sunt colectate pentru a creste valoarea multiplicatorului cu 1x pentru fiecare 4 salbatice pe care le aterizezi. De asemenea, primesti 2 rotiri suplimentare pentru fiecare 4 salbatice si poti creste multiplicatorul pana la maximum 5x. Daca declansati functia Respin, toate simbolurile Margaret de pe rolele 2-5 vor deveni salbatice.

Știri relevante