Menu

Winbet a sosit in Romania cu promotii excelente

Winbet a sosit in Romania cu promotii excelente

Pariurile sportiva de la Winbet are cateva surprize, dar este bine conceputa și dotata cu toate jocurile, ligile și optiunile de pariere pe care le-ai spera și aștepta sa le vezi. Este nevoie de cateva momente pentru a incarca, dar este de așteptat ca o pagina care are atat de multe elemente cu tot felul de date sa fie preluate in timp real.

Este posibil sa aflati, in functie de browserul dvs., ca in incercarea de a incarca aceasta pagina se blocheaza intr-o bucla de feedback, ceea ce o determina sa reimprospateze la infinit. Daca acesta este cazul, va trebui sa comutati la un browser diferit, poate unul care se ocupa de Flash, deoarece browser-ul Chrome, cu siguranta, nu-i place Pariurile de sport sau optiunea de pariuri live disponibile la Winbet.

Fantele de la Winbet au fost sortate in diverse categorii, inclusiv clasic, fructe și multiline. Exista jocuri de EGT aici, cum ar fi Dragon Reels, Great Adventure, The Secrets of London și Legendary Road. Alaturi de fiecare joc, puteti vedea numarul de linii de plata pe care le are și daca sunt sau nu rotiri gratuite. Exista o selectie destul de buna de jocuri, trebuie spus, in ciuda increderii doar pe un singur dezvoltator.

Restul jocurilor de cazino care pot fi experimentate la Winbet sunt mult mai limitate. Cand vine vorba de jocuri de masa, de exemplu, exista doar ruleta europeana. Este ciudat ca acest site nu a furnizat o cantitate mai buna de efort depus in sloturi și in Pariurile de sport. Din nou, cand vine vorba de jocurile de carti, exista doar trei titluri de poker video, Patru de un bun bonus Poker, Joker Poker și Jacks sau Better. O categorie separata pentru keno are doar Keno Univers pentru a juca și asta este cu adevarat.

Știri relevante