Menu

Winbet aviator

winbet aviator

Brandul bulgar organizeaza un jackpot saptamanal, din care poti castiga 50.000 de leva. Un anumit numar de meciuri intra in tragere la sorti, iar sarcina ta este sa prezici castigatorii finali. Daca ghiciti fiecare meci, veti castiga marele premiu. Desigur, Winbet ofera premii de consolare pentru utilizatorii care lovesc mai putine selectii.

Creati o optiune de pariu

WinBet va permite sa faceti o combinatie cu un singur meci. Acest lucru se realizeaza prin functia „Creare pariu”, care este disponibila pentru pariurile pe fotbal. Includeti pana la sase piete dintr-un singur meci, ale caror cote se inmultesc impreuna. Acest lucru va aduce pariuri cu valoare mai buna, chiar daca preziceti doar un meci. Optiunile de pariere includ: rezultatul final, sansa dubla, numarul de goluri, totalul echipei, prima repriza si multe altele.

Plasarea pariurilor la WinBet se face folosind un talon de pariu electronic. Dupa marcarea pariurilor pe selectiile selectate, acestea se incadreaza in fila situata in partea dreapta a platformei. Tu decizi daca vrei sa joci simplu, intr-un sistem sau sa risti o coloana dreapta. Pentru a face mai usor pentru clienti, casa de pariuri integreaza un instrument pentru a aproba automat noile cote. Minimul pentru pariuri pe sport la WinBet este de 0,20 leva.

Functiile disponibile pentru paritorii care folosesc Winbet Romania

Datorita faptului ca companiile locale de pariuri online din Romania trebuie sa concureze cu marcile disponibile la nivel mondial, au decis sa ofere mai multe optiuni decat de obicei. Unul dintre operatorii care sunt adesea optiunea preferata de bulgari se numeste Winbet si ofera cazinouri pe teren si online, precum si o casa de pariuri sportive.

Daca cititi recenzia creata de Nostrabet, puteti gasi mai multe detalii despre Winbet Romania si despre ce face acest brand diferit de alti operatori bulgari. Chiar daca ofera aproape aceleasi categorii de pariere, exista diferente in ceea ce priveste bonusurile si unele dintre cele mai populare functii.

De obicei, oamenii doresc sa afle mai multe despre oferte, dar acest articol va fi dedicat functiilor de pariere ale Winbet. Fiind una dintre putinele marci iGaming din Romania care doresc sa rivalizeze cu cele mai bune la nivel global, aceasta casa de pariuri ofera localnicilor toate optiunile cautate din industrie. Acestea fiind spuse, iata care sunt caracteristicile pe care pariorii din Romania le pot folosi daca decid sa puna la incercare serviciile Winbet.

Winbet pariuri in timp real

Unii oameni din Romania au auzit de Winbet datorita cazinourilor terestre ale companiei. Desi cazinoul lor online este, de asemenea, un centru de adunare pentru tot felul de jucatori, Winbet devine incet-incet mai recunoscut pentru sectiunea sa de pariuri sportive. Exista cateva motive pentru care acesta este cazul, iar unul dintre ele este categoria de pariuri live a site-ului.

Fie ca esti interesat de fotbal sau de unul dintre multele alte sporturi, vei avea ocazia sa pariezi pe ele in timp real. Categoria de pariuri live a site-ului ofera alte cateva functii, cum ar fi animatii live care ii ajuta pe pariosi sa urmareasca actiunea pe masura ce se desfasoara.

Pariul la evenimente live la Winbet Romania are multe alte beneficii. Persoanele care folosesc aceasta sectiune vor avea optiunea de a folosi piete noi si cote in schimbare. Acestea din urma isi schimba valoarea in functie de evenimentele din joc.

Știri relevante