Menu

Winbet bonus fara depunere

winbet bonus fara depunere

Experienta WINBET incepe cu un sport bonus initial excelent de pana la 100 de euro. Tot ce trebuie sa faci pentru a-l obtine este sa te inregistrezi pentru prima data, sa faci o depunere si sa introduci codul in caseta de selectare. Astfel, vei primi 50% din depozit pana la maximum 100 Euro pentru fondurile bonus. Bonusul se acumuleaza in contul tau de joc imediat si il poti folosi pentru pariuri sportive. Este important de stiut ca oferta de bonus nu se aplica la depunerea cu Skrill.

Inregistrare WINBET

In coltul din dreapta sus al site-ului lor, veti gasi un link de inregistrare facand clic pe el, veti fi redirectionat catre formularul de inregistrare, unde trebuie sa completati corect datele personale si o adresa de e-mail functionala pentru a va activa contul. Securitatea datelor cu caracter personal este asigurata de criptarea pe 256 de biti. Ulterior, pentru a va recupera castigurile, va fi necesara verificarea contului dvs., aceasta este o securitate suplimentara pentru contul dvs. si este un document de identitate unic si usor de furnizat.

Interfata

Site-ul are o interfata usor de utilizat, o navigare foarte rapida si un design prietenos. Site-ul este convenabil pentru jucatori, iar paginile principale sunt asezate pe prima pagina – Sport, Live, Casino, Virtual, Promotii.

Casa de pariuri

WINBET ofera o varietate de sporturi pe care sa-ti pui banii. Dar adevarul este ca fotbalul este cel mai bine platit, cu piete multiple, cote bune si oportunitati pentru o mare varietate de pariuri.

Cele mai prestigioase turnee de tenis, precum si marile ligi de baschet, nu sunt inferioare fotbalului, asa ca daca nu esti un fan al fotbalului, WINBET are ceva de oferit. Volei, Snooker, Golf sunt cateva dintre celelalte sporturi cuprinse in cartea de sporturi a casei de pariuri. Sunt disponibile si sporturi electronice precum Dota si Lol. Cazinoul nu este inferior casei de sport si ofera aceeasi varietate, lista de jocuri este impresionanta.

Pentru a vedea gama completa de sporturi disponibile, faceti clic pe „Sporturi” din meniul principal si veti vedea toate sporturile disponibile. De exemplu, daca alegeti fotbal, veti vedea oportunitati de pariuri live pentru meciurile care se joaca in prezent, precum si pentru toate cele viitoare.

Cote

Cotele oferite de WINBET sunt destul de bune. Uneori exista meciuri de fotbal cu cote mult mai mari decat alte case de pariuri. Acesta este un mare avantaj si nu intamplator WINBET este adesea preferat de jucatori. Pe langa cote mari, brandul este atras si de numeroasele piete la fiecare eveniment.

Pariurile live sunt un alt plus pentru alegerea WINBET. Cotele de pariuri in timpul jocului sunt mai mari, dar sansa de a pierde nu este mica. Fiorul de a paria in timpul jocului merita riscul. Cand intri la sectiunea live, vei vedea toate competitiile care se joaca in prezent. Puteti paria pe rezultatul final sau puteti incerca sa stiti cum se va termina restul jocului. Live va permite sa plasati pariuri pe rezultatul exact, handicapul asiatic, golurile echipei acasa/in deplasare si multe altele.

Prin animatie speciala, tine evidenta jocului de aproape, ai la dispozitie statistici care sa te ajute sa pariezi intentionat si sa-ti asumi un risc moderat. Toate jocurile live sunt sortate in stanga si puteti comuta cu usurinta intre diferite evenimente. In frunte se afla cel mai adesea meciurile de fotbal. Sub fiecare eveniment vezi cote diferite si poti plasa cu usurinta un pariu.

Știri relevante