Menu

Winbet bonus sport

winbet bonus sport

Daca puteti adauga cu succes codul promotional Winbet, atunci fondurile bonus sunt calculate automat si depuse in contul dumneavoastra. Aceasta oferta de inscriere vine cu o cerinta de transfer de 6X mai mult decat suma depunerii si bonusului inainte ca retragerile sa fie posibile. In mod impresionant, promotia este deschisa pentru a fi utilizata pentru a paria pe orice piata de sport oferita de Winbet. Dar pentru ca tu sa contribui la indeplinirea cerintei de pariere, pariurile tale trebuie sa fie de cote de 1,3 sau mai mare.

Acesti bani bonus de bun venit vor ramane valabili in contul tau timp de maximum 30 de zile. Daca la expirarea acestei perioade nu veti fi indeplinit cerintele de transfer, atunci bonusul este anulat si fondurile suplimentare sunt deduse din contul dumneavoastra.

Bonus de bun venit Winbet Casino – 200% pana la 500 EUR

La fel ca si in cazul sectiunii de pariuri sportive, sectiunea de jocuri de cazinou din Winbet are o parte egala de gratuitati. Bonusul de bun venit la cazinoul Winbet tinde sa fie mai profitabil in ceea ce priveste valoarea banilor gratuiti care sunt oferiti, comparativ cu cel al casei de pariuri sportive. Aici, jucatorii noi primesc primele depuneri multiplicate, pana la maximum 500 EUR.

Pentru a solicita acest bonus de bun venit de 200%, trebuie indeplinite mai multe conditii. In primul rand, trebuie sa fii un client nou la Winbet. Aceasta inseamna ca nu ar trebui sa aveti vreo istorie anterioara de a juca sau de a face pariuri pe bani reali pe aceasta platforma. In al doilea rand, vi se va cere sa utilizati codul bonus C2020 atunci cand faceti prima depunere. Este vital de remarcat, deoarece codul bonus activeaza acesti bani bonus. Daca nu reusiti sa furnizati codul bonus corect, atunci veti pierde cu usurinta aceasta oferta de bonus. Daca urmati aceste doua reguli simple si efectuati prima depunere in bani reali, veti primi bonusul creditat in contul dvs. instantaneu.

Odata ce banii bonus au fost creditati in contul dvs., veti avea libertatea de a-i folosi atunci cand jucati la jocurile de cazinou oferite aici. Aceasta oferta de bun venit la cazinou vine cu o cerinta de pariere de 35 de ori bonusul plus sumele depuse. O regula esentiala de retinut aici este ca doar pariurile facute in sectiunea de sloturi contribuie la aceasta cerinta de rollover.

La fel ca si in cazul ofertei de bun venit pentru pariuri sportive, oferta cazinoului, precum si o perioada de valabilitate de 30 de zile. Avand in vedere cerinta de pariere relativ mai mica stipulata aici, aceasta perioada de valabilitate va ofera suficient timp pentru a fi trecut prin cazinou si a facut pariurile necesare.

Oferte bonus pentru clientii existenti

Majoritatea platformelor de jocuri online vor avea bonusuri atractive de bun venit si vor ramane asa, fara nimic pe masa pentru clientii deja existenti. Nu este cazul Winbet, deoarece compania ofera cateva promotii foarte competitive si pentru clientii obisnuiti. Aceste bonusuri se refera la ambele sectiuni de jocuri, cu niste bani gratuiti dedicati sectiunii de cazinou, precum si casei de pariuri sportive. Pe masura ce vom analiza aceste bonusuri mai jos, veti observa ca conditiile sunt destul de prietenoase cu clientii in ceea ce priveste limitele minime de depunere, precum si limitele de pariere.

Jackpot sportiv

Daca sunteti un jucator inregistrat la Winbet, puteti participa la acest joc bonus. Acesta este un tip de jackpot sportiv. Este perfect pentru fanii pasionati de fotbal. Ceea ce trebuie sa faceti este sa ghiciti rezultatul preselectarii potrivite de Winbet.

Ghiciti toate cele 11 meciuri pentru a obtine marele premiu. Chiar si fara a le intelege pe toate, tombola este deschisa clientilor care au ghicit 8 din 11. Recompensa este de 50 RON. Ghiciti un total de 9 pentru 500 RON. Daca obtineti 10 corect, veti primi sansa de a pleca cu 5 000 RON. Daca esti ales castigator cu 11 predictii corecte, primesti marea recompensa de 50 000 RON.

Știri relevante