Menu

Winbet Bucuresti

winbet bucurești

Dupa toate probabilitatile, tot ceea ce este interesant despre eSports a fost deja scris, dar le vom oferi o alta abordare. Aminteste-ti cand erai tanar si jucai jocuri pe Pravets 8M aron-negru, atunci era un mare fior. Acum, jucatorii au evoluat si au devenit profesionisti. Ei nu numai ca se incurca in jocurile lor preferate, dar profita si de agilitatea si capacitatea lor de a anticipa miscarile jucatorilor adversi in competitia multiplayer.

Turnee de jocuri cu fonduri uriase de premii au inceput sa fie organizate in intreaga lume. Uneori, premiul in bani ajunge la sume de cinci cifre si chiar mai mari. Site-urile de pariuri precum Winbet nu au ratat acest lucru si au inclus aceste competitii eSports in pariurile lor. Cu alte cuvinte, daca tine evidenta ce se intampla pe forumurile internationale de e-gaming de pe net, poti castiga niste dolari pariand pe platforma de internet a operatorului eponim.

Luptele internationale pun jucatori din Europa, Asia, Africa, America de Sud, America si Australia unul impotriva celuilalt. Joaca pe o retea de super titluri, din varietatea StarCraft, League of Legends, Country Strike, Dota si Dota 2 etc.

E-sporturile sunt aranjate pe turnee si categorii. Dam urmatoarele genuri ca exemple: actiune, strategie, sport, arcade si zeci de altele. Pentru a le vedea pe toate, conectati-va la „Sporturi” Winbet si selectati „E-Sports” din stanga, pentru a vedea pe ce puteti paria. Cotele de aici sunt chiar mai mari decat le veti intalni pentru oricare dintre sporturile enumerate mai sus.

Handbal

Nu sunt putini cei care trec cu vederea handbalul pe site-urile caselor de pariuri. Cu toate acestea, ei nu stiu ca exista favoriti mai pronuntati pentru acest sport decat pentru fotbal, baschet, tenis, box si hochei. In acelasi timp, exista pasionati de handbal care fac bani buni pariand +18. Daca esti familiarizat cu acest tip de disciplina sportiva, poti sa-ti incerci norocul.

Winbet a oferit o sectiune bogata cu handbal din Europa si din lume, iar in pariurile sportive sunt plasate meciuri cu barbati si femei. Campionatele Europene, Campionatele Mondiale, Amicale si Meciurile Jocurilor de Stat sunt cele mai frecvente evenimente pe care cu siguranta le veti gasi interesante.

Nu putem pretinde ca sansele sunt cele mai mari aici. Dar avand in vedere natura acestui sport si numarul mic de parori, s-ar putea sa gasiti cotele acceptabile. Sa va lasam sa decideti daca valorile vi se potrivesc si daca sunteti interesat de ele.

Rugby

Acest sport exista in Romania, asa ca o mare casa de pariuri precum Winbet nu poate sa nu il includa in sectiunea lor de pariuri sportive. Cupa Europei si Cupa Mondiala sunt evenimentele prestigioase de pe site, dar sunt departe de a fi singurele. De asemenea, putem adauga „URS World Series”, „PRO 14”, „PRO D2”, „Six Nations”, „European Challenge Cup” si altele suplimentare.

Cunoscatorii de rugby pot paria pe castigatorul final al acestor curse si, de asemenea, pe pietele individuale. Cu greu putem vorbi despre o multitudine de optiuni, dar cele pe care le vedem sunt suficiente daca esti un sustinator al acestui sport si vrei sa-ti arati abilitatile de bun informator.

Pariuri virtuale la Winbet

Pariurile virtuale sunt unul dintre cele mai noi site-uri de pariuri, dar s-a impus deja pe piata si multi oameni il folosesc. Pentru a fi mai specific, vom explica pe scurt care sunt aceste pariuri. Vorbim despre evenimente sportive, inclusiv fotbal, curse de ogari, curse de cai, baschet si alte sporturi al caror rezultat si rezultat este generat de un sistem informatic. Veti vedea totul in fata ochilor dvs. introducand filele „Virtual” sau „Virtual +”. Cotele, pietele si platile sunt complet reale pentru utilizator.

Știri relevante