Menu

Winbet cashback

winbet cashback

In sectiunile urmatoare ale acestei recenzii Winbet Romania, vom trece peste informatii suplimentare despre operator si compania din spatele acestuia. Vom analiza cum este securizat Winbet Romania, cine detine operatorul, optiunile de licentiere si de servicii pentru clienti. De asemenea, puteti gasi informatii suplimentare despre celelalte functii disponibile jucatorilor romani si o evaluare a fiecarui aspect de la noi.

Winbet Romania sub microscop

Winbet Romania a fost infiintata pe 17 noiembrie 2014. A inceput ca un cazinou online si pariuri sportive si a crescut rapid ca un brand care este recunoscut in toata Europa. Winbet este detinut si operat de Global Interactive Solution Limited, cu sediul central la Nivelul 3 (Suita nr. 1945), Tower Business Centre, Tower Street, Swatar Birkirkara BKR4013, Malta.

Principalele puncte forte ale Winbet Romania sunt platforma uimitoare, securitatea ridicata si sute de piete de pariuri. Compania sponsorizeaza in prezent doua echipe de fotbal bulgare, care sunt Botev Plovdiv si Etar Veliko Tarnovo. Winbet Romania urmeaza sa creasca si mai mult, incluzand mai multe sporturi si evenimente suplimentare in flux live.

Global Interactive Solution Limited, compania din spatele platformei de jocuri de noroc si sporturi Winbet, nu este mare. Din cate ne putem da seama din cercetarile noastre, acolo lucreaza in jur de 50 de angajati. Are asistenta pentru clienti 24/7 prin e-mail, chat live si chiar telefon. Exista chiar si optiuni de protectie garantata a copilului si autoexcludere voluntara disponibile.

Asistenta pentru clienti

Unul dintre principalele avantaje ale platformei de pariuri Winbet este serviciul pentru clienti premiat. Echipa este usor de contactat prin chat live, e-mail si telefon. In plus, puteti contacta oricand asistenta pentru clienti, deoarece lucreaza 24/7. Exista multe limbi acceptate, dintre care unele sunt engleza, romana si bulgara.

In timpul cercetarii pentru aceasta recenzie Winbet Romania, am contactat un reprezentant al serviciului pentru clienti. Am facut acest lucru pentru a experimenta ajutorul echipei din prima mana. Am fost foarte multumiti de cat de repede am primit un raspuns. Pe deasupra, profesionalismul si cunostintele oferite au fost mai mult decat suficiente.

S-ar putea sa va intrebati de ce dedicam o intreaga sectiune a recenziei noastre pentru serviciul clienti. Ei bine, este crucial pentru orice operator de renume sa aiba o echipa excelenta de asistenta pentru clienti. Acest lucru nu arata doar ca brandului ii pasa de jucatori, dar si ei doresc sa se asigure ca increderea pe care o acorda jucatorii nu este gresita.

Securitatea si licentierea platformei Winbet Sports

Securitatea si siguranta sunt aspecte esentiale ale oricarui operator de jocuri de noroc online. Suntem bucurosi sa va informam ca platforma sportiva Winbet este complet sigura pentru jucatorii romani. Marca detine un certificat de la Cloudflare, care ofera criptare SSL la nivel inalt pentru a mentine tranzactiile si datele in siguranta.

Desigur, multe alte calitati dovedesc ca Winbet Romania este de incredere. Un alt exemplu grozav sunt caracteristicile de joc responsabil pe care le aplica operatorul. Desi nu am putut gasi exact organizatia de jocuri de noroc responsabila cu care Winbet este partener, am vazut multiplele masuri de precautie pe care le-a luat furnizorul pentru a ajuta jucatorii care se confrunta cu dependenta de jocuri de noroc.

Atat platforma de pariuri Winbet, cat si compania din spatele acesteia sunt licentiate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din Romania si Autoritatea de Jocuri din Malta. Fiind strict reglementat atat la nivel local, cat si la nivel multinational, aduce o mare siguranta jucatorilor impotriva oricaror actiuni rau intentionate. Exista si alte locuri in care platforma este disponibila, cum ar fi Bulgaria, dar nu am putut gasi licente corespunzatoare.

Știri relevante