Menu

Winbet esports

winbet esports

In timp ce am dat evaluarile pentru fiecare aspect in recenzia noastra Winbet Romania, am luat in considerare si daca marca contine recompense sau promotii suplimentare. Una dintre sursele principale pentru evaluarea noastra de 7 stele este experienta excelenta a serviciului clienti. WInbet a fost premiat pentru echipa sa de asistenta pentru clienti si putem vedea de ce.

Winbet Romania ofera o gama larga de optiuni de pariuri si piete sportive, dar ii lipsesc promotiile orientate spre pariuri sportive. Bonusul de bun venit este relativ neincitant si nu am gasit informatii detaliate despre un program de fidelitate. Alternativ, puteti verifica care sunt cele mai bune site-uri de pariuri cu pariuri gratuite din Romania.

Dupa cum puteti vedea din elementul de mai sus, oferim Winbet Romania un rating solid de 7/10 datorita caracteristicilor sale impresionante, asistentei pentru clienti, platformei usor de utilizat si limitelor flexibile de pariere. Cu prezenta unor piete suplimentare de pariuri Winbet si cateva sponsorizari solide, acest operator este cu siguranta unul dintre cei mai buni de pe piata.

Winbet Romania

Pe masura ce pariurile sportive online cresc in fiecare zi, necesitatea unor operatori de renume si siguri nu va face decat sa creasca. Revizuirea noastra Winbet Romania se apropie de sfarsit si am dori sa facem o scurta prezentare a tot ceea ce am spus pana in acest moment.

Cele mai puternice aspecte la care exceleaza Winbet Romania sunt numeroasele sporturi disponibile si peste 200 de piete de pariuri care sunt la indemana oricarui jucator RO. Cu o interfata usor de utilizat, o platforma solida si rapida de incarcat si optiuni de plata variate, Winbet este cu siguranta o alegere excelenta pentru un operator all-in-one.

Am mentionat acest lucru in tabelul de mai sus si am dori sa-l mentionam din nou. Acest operator are unele dintre cele mai bune piete de pariuri, diverse sporturi si cote mari Winbet. Pe de alta parte, ii lipseste o aplicatie mobila dedicata si un bonus competitiv de bun venit. Este inca unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri romanesti.

Pentru o mica natiune europeana, Bulgaria are o multime de cazinouri online bune, dar WinBet nu mai este, din pacate, unul dintre ele. Chiar daca au inceput puternic in 2016, urmand rapid extinderea in cateva tari europene, pana la sfarsitul lui 2019, plangerile jucatorilor au inceput sa se aduna. Rapoartele privind buclele de verificare a contului, refuzul de a accepta documente KYC si conturile castigatoare inchise fara un motiv evident au inundat comunitatea de jocuri. Unii spun chiar ca nu pot retrage castiguri mici dupa ce au pierdut literalmente mii de euro. Toate lucrurile arata ca WinBet a luat o intorsatura in rau si ar trebui sa le evitati cu orice pret.

Inregistrarea la WinBet Casino

Inregistrarea unui cont la WinBet dureaza doar cateva minute. Intr-un formular cu o singura pagina, va trebui sa furnizati informatii personale si de cont de baza. Numele, adresa, numarul de telefon, numele de utilizator si parola sunt necesare impreuna cu numarul dvs. de identificare. De asemenea, va trebui sa alegeti o moneda de cont, pe care nu o veti putea schimba mai tarziu. Prin urmare, asigurati-va ca selectati moneda in care indentati pentru a efectua plati. Dupa ce ati completat toate campurile obligatorii, veti primi un e-mail de confirmare. Urmati linkul pentru a activa contul si sunteti gata pentru prima depunere.

Bonus de bun venit la cazinou

WinBet va tripla prima depunere. Exista, totusi, un numar de jucatori care raporteaza ca au indeplinit cerintele de pariere si ca inca nu au putut sa-si retraga castigurile. Procedati cu prudenta. Bonusul de meci de 200% este limitat la 500 EUR si, prin amabilitatea cazinoului, exista trei oferte suplimentare de bonus pe parcursul urmatoarelor trei zile. Primesti un bonus de meci de 20% de pana la 50 EUR pentru sectiunile de sport si cazinou live si pana la 100 de rotiri gratuite la 0,50 EUR pentru Pragmatic Play’s Hot Safari. Odata ce ati revendicat oferta, totusi, nu veti putea retrage niciun fond inainte de a indeplini cerinta minima de rulare de 35 de ori bonusul plus suma depunerii.

Știri relevante