Menu

Winbet free slots

winbet free slots

Daca preferati sa incepeti de la lobby-urile dealerilor live ale lui Evo si Ezugi, puteti opta pentru oferta de bun venit a cazinoului live WinBet. Primesti un bonus de 200% la 100 EUR pentru jocurile live si trei oferte speciale pentru urmatoarele trei zile. Intr-o zi, primesti un bonus de meci de 20% pana la 10 EUR pentru sectiunea de sport, o zi a doua – pana la 20 de rotiri gratuite la 0,50 EUR pentru Hot Safari, iar in ziua a treia – un alt bonus de meci de 20% pana la 10 EUR pentru cazinoul live. Ar trebui sa joci prin depunerea si bonusul de sapte ori inainte de a putea incasa oricare dintre fondurile tale.

Rotiri gratuite zilnice

Pe baza activitatii zilnice a jucatorului din ultimele 24 de ore, WinBet ofera rotiri gratuite zilnic. Cu cat jucatorii sunt mai activi, cu atat au mai mult joc liber. Invartirile sunt creditate automat, fara cerinte de depunere si nu vin, de asemenea, fara cerinte de transfer.

De trei ori rotiri gratuite suplimentare

Daca depui cel putin 25 ron in fiecare zi a saptamanii, luni primesti de trei ori mai mult decat rotiri gratuite pe care le-ai primi in mod normal. Din nou, nu exista cerinte de depunere sau de transfer.

10% cashback

WinBet va va rambursa 10% din pierderile nete pentru weekend, cu un bonus cashback de pana la 150 EUR. Bonusul este creditat luni si va trebui sa jucati valoarea bonusului de patru ori pentru a incasa.

Jucatorii internationali pot deschide conturi in EUR si pot depune pana la 25 ron cu Skrill, carduri de debit/credit sau prin transferuri bancare. Aceleasi optiuni sunt disponibile pentru retrageri si puteti incasa doar 125 ron pentru toate metodele enumerate. In plus, spre deosebire de concurentii sai locali, WinBet nu va percepe nicio retragere, inclusiv. cu Skrill.

Jocuri si software

Daca nu ati mai jucat la un cazinou din Europa de Est, ar trebui sa incepeti cu legendele urbane Burning Hot si Rise of Ra. Pe ambele, aveti sansa de a castiga jackpot-urile misterioase ale EGT. Primul este declansat aleatoriu la sfarsitul fiecarei ture, in timp ce jocurile jackpot Egypt Quest au un simbol special care va duce la rolele bonus unde puteti colecta suluri.

Titlurile CT Gaming precum Lucky Clover si spin-off-ul sau Wild Clover sunt legate de un progresiv similar aleatoriu cu o runda bonus pick’em up. Daca aveti nevoie de o pauza de la grafica de baza si tabelele de plati monotone, puteti gasi o multime de sloturi populare Pragmatic Play, cum ar fi Wolf Gold, Chilli Heat si John Hunter Series. In plus, in selectia de cazinouri, exista jocuri clasice de cazinou precum Roulette Casino Maria Luiz si European Roulette, impreuna cu Jacks or Better, Bonus Poker si Blackjack clasic cu 3 maini.

In mod surprinzator pentru un cazinou bulgar destul de mic, WinBet are o acoperire foarte extinsa a Evolution Gaming si a celor mai populare jocuri cu dealer live ale lui Ezugi. In peste 80 de lobby-uri, puteti gasi mai multe mese de blackjack cu sapte locuri si mese aglomerate pentru Texas Hold’em si ruleta de 1 euro. Ruleta automata este, desigur, cea mai populara versiune in care pariurile incep de la 0,40 EUR, urmata de Ruleta Lightning, unde vezi adesea peste 3.000 de jucatori activi.

Știri relevante