Menu

Winbet mare gigant de jocuri de noroc bulgaresc

Winbet mare gigant de jocuri de noroc bulgaresc

Chiar inainte de a privi discretul steag bulgar in coltul din dreapta al paginii sau abrevierile care citesc RON langa jackpot-urile progresive, puteti spune doar ca acesta este un site bulgar. Exista ceva in legatura cu stilul și aspectul femeilor pe care ai tendinta sa le gasești in fata jocurilor de cazino live aici, care fac sa se vada din ce parte din Europa opereaza acest site. Winbet este un site axat pe sport, unde poti paria pe tot felul de meciuri de la fotbal la tenis, dar este și unul care ofera un cazinou viu și virtual, plus sporturi virtuale.

Un slider cu caracteristici mari promoveaza bonusuri de reincarcare, un bonus de bun venit și tot felul de alte promotii pentru a atrage vizitatorii sa se inscrie și sa plaseze site-ul prin ritmurile sale. Site-ul a fost proiectat cu dispozitive cu ecran tactil, ceea ce face ușor de utilizat atat pe tableta, cat și pe mobil. Exista asistenta excelenta pentru clienti, iar site-ul este disponibil in engleza pentru oricine nu vorbește in limba bulgara. Serviciul 24 de ore pentru clienti este oferit atat prin telefon, cat și prin e-mail.

Winbet este operat de Winbet Online Ltd, o companie care a fost reglementata de comisarul de stat al jocurilor de noroc din Republica Bulgaria. Acestea au sediul in Sofia, capitala Bulgariei și, in mod natural, site-ul este orientat catre jucatorii care iși au sediul in aceasta tara. Deși pariurile sportive sunt primul lucru pe care il veti intalni pe site, se acorda o pondere egala cazinoului și jocurilor sportive virtuale pe care le puteti juca aici. Acest lucru, insotit de bonusurile generoase de bun venit, care pot fi solicitate, plus optiunile convenabile de depunere, fac din Winbet un cadru complet bun, unul cu un pic de lucruri care sa fie pe placul tuturor.

Știri relevante