Menu

Winbet pariuri sportive

winbet pariuri sportive

Site-ul de pariuri sportive Winbet este una dintre noile companii importante din sectorul pariurilor din Romania. Compania ofera si mai multe optiuni pe langa sport – cazinou Winbet, cazinou live si evenimente virtuale, adica jucate de un simulator.

Site-ul este relativ nou pe piata Romaniana, dar prezinta un potential mare si alegeri diferite pentru jucator. Winbet se lauda cu licenta ADM obisnuita de cateva luni si am analizat cele mai bune puncte tari si puncte slabe in cazul in care decideti sa va inregistrati si sa jucati pentru prima data.

Pagina de start si navigarea pe site

Grafica site-ului nu este foarte stralucitoare si minimalista. Culorile rosu si negru predomina fara a se remarca prin originalitate.

Aceasta alegere estetica contrasteaza cu viteza excelenta de navigare. Treci de la o pagina la alta in cateva fractiuni de secunda (daca ai o conexiune buna la internet). Interactiunea de a avea o structura slaba in care substanta prevaleaza asupra formei este clar opusa – acest lucru va atrage cu siguranta pariorii care solicita o platforma rapida si esentiala.

Pentru a va inregistra la Winbet, sunt cativa pasi simpli de urmat, care sunt intuitivi pentru jucatorii cu alte inregistrari:

  • Deschide Winbet.ro si selecteaza Inregistrare in dreapta sus
  • Introduceti informatiile indicate in formular
  • Definiti-va limitele de depozit, datele de conectare si intrebarea de securitate pentru recuperare
  • Introdu codul bonus in articolul specific (daca ai unul)
  • Acceptati Termenii si Conditiile Generale si politica de confidentialitate;
  • Treceti prin captcha si confirmati

ACUM PUTETI INTRA LA WINBET ROMANIA

In caseta furnizata veti primi un e-mail care contine un link de confirmare cu care va puteti autentifica.

Pariuri sportive

Obiectivul site-ului este in mod clar pariurile sportive. Aici Winbet pariaza puternic pe varietatea de pariuri la fotbal, tenis si baschet. O bijuterie deosebita sunt posibilitatile de a paria pe diverse piete de marcatori, diferite optiuni speciale incrucisate intre numarul de goluri, scorul final si gol/niciun gol. O mentiune speciala merita si provocarile fanteziste dintre echipe si jucatori insisi sau dintre echipele care joaca in aceeasi zi. Iata un exemplu care clarifica.

Lista sporturilor oferite tine pasul cu concurentii de pe piata cu diverse discipline mai putin urmarite de publicul larg. Ca exemple pot fi citate hocheiul pe gazon, fotbalul australian si snookerul.

Evenimente live

Sectiunea de evenimente live este poate cea mai buna de pe site. In dispozitivele mobile si in aplicatie este deosebit de functional si rapid, oferind statistici excelente in timp real si progresul grafic al evenimentelor. Statisticile, head-to-head, clasicele, stirile si formatiunile ofera un cadru general pentru meciurile mai putin cunoscute jucatorilor.

Varietatea si actualizarea rapida a cotelor este de un nivel bun, structura nu difera de stilul celor mai cunoscuti concurenti. Indiferent daca sunt profitabile sau nu, va vom lasa cititorii sa decida!

eSports si pariuri virtuale

Trebuie deschis un capitol separat despre eSports. Singura optiune aici (deocamdata) este League of Legends, cu o gama larga de ligi diferite pe care sa pariezi. Este un joc video foarte gros, jucat de milioane de fani de pe toate continentele. Cu toate acestea, este clar ca oferta trebuie extinsa pentru a tine pasul cu concurenta.

O alta poveste se aplica alegerii pariurilor virtuale. Aici pariul se face pe evenimente simulate, care nu se joaca pe stadioane, arene sau piste fizice. Avantajul este acela de a avea un numar mai mare si mult mai frecvent de evenimente decat omologul real. Disciplinele examinate sunt fotbalul, cursele de cai, cursele cu motor si ciclismul.

Știri relevante