Menu

Winbet promotii

winbet promotii

In majoritatea productiilor americane de la televizor, ne uitam la Baseball si ne-am obisnuit mai mult sau mai putin cu acest sport. Exista cluburi intregi de fani in Romania care urmaresc performantele de baseball ale echipelor populare nu numai in , MRON, SUA, ci si in Mexic si in restul lumii. Interesul pentru baseball nu este doar vizual, multora le place sa parieze pe echipele si jucatorii lor preferati.

Unde altundeva, decat la Winbet, vei gasi atatea pariuri pe baseball? Pentru a vedea daca avem dreptate, conectati-va la Sport din navigarea de pe prima pagina, apoi mergeti la sectiunea Baseball din bara laterala din stanga cu sporturile si disciplinele enumerate.

Momentan, jocurile de baseball nu sunt oferite live, dar acest lucru este compensat de nu putine meciuri de nivel inalt din Statele Unite, Mexic si mai multe puncte ale planetei. Alegeti castigatorul World Series, castigatorul jocului, cel mai bun jucator si alte zeci de piete. Pentru a castiga la acest sport, trebuie sa cunoasteti regulile si participantii la campionatele de stat si turneele profesionale existente. In caz contrar, vei fi dezamagit.

Sporturi de lupta – Box si MMA

Sporturile de lupta au fost intotdeauna o sursa de admiratie pentru fanii si pariorii lor. Winbet este o forta in acest sens, deoarece au postat cote de pariuri MMA sau box cu cote puternice pe paginile lor. De exemplu, daca dati clic pe Box pe platforma online, veti vedea toate cele mai recente lupte din competitii internationale, turnee locale si asa mai departe.

In ceea ce priveste evenimentele MMA, acestea sunt putine. Aruncand o privire rapida la luptele gratuite, vedem ca casa de pariuri ofera pariuri pe meciurile de top din „Cage Warriors”, „Glory Kickboxing” si „Bellator”. Desigur, alte aparitii internationale pentru acest sport nu sunt uitate.

Contrar asteptarilor, mai multe tipuri de pariuri sunt disponibile si in sporturile de lupta. In mod standard, trebuie sa preziceti care dintre concurenti va castiga, dar puteti da o predictie pentru numarul de runde, in care dintre runde va fi un knockout si alte cateva posibilitati.

Darts

Jocul de sageti captiveaza un numar mare de oameni din diferite tari, orase si provincii. Nu exista aproape un bar care sa se respecte care sa nu aiba o tinta de sageti si, de asemenea, sa parieze pe acest tip de divertisment. Cu toate acestea, daca doriti sa contactati turneele si competitiile internationale de darts, atunci mergeti la casa de pariuri online Winbet care ofera jocul.

Sunt acceptate pariuri pe principalele trei competitii mondiale, si anume „Campionatul jucatorilor PDC”, „Campionatul Mondial PDC” si „Campionatul Mondial BDO”. Cu toate acestea, asta nu este tot, deoarece operatorul va permite sa preziceti si jocuri de sageti suplimentare. Din tot ce am observat, ajungem la concluzia ca cotele sunt foarte decente si corespund asteptarilor jucatorilor.

Aproape fiecare din forumuri mentioneaza numele Winbet cand vine vorba de darts, deoarece aceasta este o dovada suficienta a ofertelor perfecte. Daca putem vorbi despre piete suplimentare aici, atunci ar trebui sa enumeram: castigator, handicap de set, cei mai multi 180 sau 1 jucator care sa marcheze 180 in meci. In unele situatii pot fi adaugate mai multe optiuni.

Snooker

Esti pasionat de pariuri internationale la snooker? Daca raspundeti da, veti putea profita de cele mai mari performante de snooker ale jucatorilor de top din lume. Winbet va permite sa faceti predictii pentru Campionatul Mondial, Liga Campionatului, Campionatul Marii Britanii si Masters. Nu vezi atat de multe mese si jucatori impreuna in fiecare zi.

Cercetarile noastre arata ca snookerul este in plina expansiune si castiga teren in cercurile de pariuri. Nu poate fi altfel, pentru ca marii comercianti ofera cote de top pentru acest sport. Baza este prezicerea castigatorului meciurilor si turneelor ​​din campionat. Este rar sa vezi piete pentru hit-uri exacte si asa mai departe, dar sansele sunt la un nivel bun.

Snookerul va fi intotdeauna relevant, iar pariurile nu vor inceta niciodata din cauza interesului puternic al jucatorilor autohtoni, precum si al pariorilor internationali. Am mentionat pe scurt ofertele de pariuri aici, iar pentru mai multe informatii mergi direct la casa de pariuri.

Știri relevante