Menu

Winbet register

winbet register

Sectiunea de pariuri live de la Winbet este speciala, dar fanii bulgari ai jocurilor de noroc au sansa de a folosi aceasta functie daca aleg alti operatori iGaming. Din fericire, recenzia Winbet Romania de la Nostrabet arata ca aceasta casa de pariuri ofera si un flux live. Acest lucru il face printre putinele companii de pariuri bulgare cu aceasta caracteristica.

Pentru a utiliza functia de streaming live, trebuie sa va inregistrati. Odata gata, mergeti la sectiunea de pariuri sportive si deschideti fila de pariuri live. Aici ar trebui sa gasiti o categorie numita „video”, care va va afisa toate fluxurile live la care veti avea acces. Retineti ca numarul de optiuni depinde de tot felul de lucruri, cum ar fi ziua saptamanii.

In mod interesant, Winbet obisnuia sa ofere aceasta functie de pariuri doar pariorilor care au pariat pe eSports, in special pe Dota 2. Cu toate acestea, dupa modificari, aceasta casa de pariuri online de top le ofera pariorilor sansa de a viziona in direct fotbal, tenis, baschet si o serie de alte sporturi.

Talonul de pariuri Winbet

Fiecare site web care va ofera sansa de a paria pe sport are un talon de pariuri, iar Winbet nu este o exceptie. Indiferent de sportul si piata pe care decideti sa mizati, puteti adauga optiunea preferata la talonul de pariuri si veti avea acces la cateva functii suplimentare.

Pe langa optiunea obisnuita care va va arata cotele totale si castigurile potentiale in functie de cat de mult sunteti dispus sa mizati, Winbet are alte cateva trucuri. De exemplu, puteti utiliza aceasta optiune pentru a crea un pariu de sistem sau un pariu pe fiecare selectie in mod individual. In plus, puteti activa o functie unica care nu va va cere sa acceptati noile cote atunci cand acestea se schimba. Aceasta este o optiune standard pentru persoanele care pariaza pe evenimente live.

Incasati un Winbet Romania

Deoarece Winbet ofera toate optiunile mentionate mai sus, nu ar trebui sa fie surprinzator faptul ca operatorul ofera si o functie Cash Out. Fiecare parior sportiv cu ceva experienta stie ca aceasta este cea mai utila optiune, deoarece le ofera pariorilor mai mult control.

Datorita functiei Cash Out de la Winbet, aveti posibilitatea de a va achita pariul mai devreme decat de obicei. In loc sa asteptati durata completa a evenimentului, puteti utiliza Cash Out si puteti obtine o anumita suma de bani pe baza scorului curent. Majoritatea pariorilor online bulgari folosesc aceasta functie atunci cand doresc sa economiseasca o parte din banii pe care i-au folosit, dar altii o fac pentru ca doresc sa-si revendice castigurile cat mai repede posibil.

Datorita faptului ca alti operatori de pariuri din Romania ofera si o optiune Cash Out, Winbet a decis sa-si intensifice jocul si sa ofere un Cash Out partial. Aceasta inseamna ca utilizatorii isi pot achita partial pariurile si pot obtine o anumita suma de bani, pastrand pariurile active.

Mentionare onorabila

In afara de tot ce s-a mentionat pana acum, Winbet avea o functie speciala Bet Builder. Acesta a fost unul dintre cele mai cautate avantaje in pariurile online din Romania, deoarece alte marci nu au oferit optiunea. Cu toate acestea, Winbet a decis sa-l elimine, ceea ce inseamna ca oamenii nu vor putea miza pe mai multe piete de la aceleasi evenimente. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba in viitor, asa ca asigurati-va ca fiti cu ochii pe platforma pentru mai multe informatii.

Știri relevante