Menu

Winbet ro

winbet ro

WinBet este cel mai mare operator de pariuri sportive de pe piata romaneasca. Orice adult se poate inregistra si depune bani in contul sau pentru a deveni eligibil. Exista peste 30 de sporturi publicate si sute de piete pentru fiecare eveniment. Extragerile lunare ale WinBet contin peste 40.000 de lupte care sunt disponibile pentru pariuri pre si live. Utilizatorii sunt facilitati prin instrumente speciale care le permit sa inchida selectii, sa creeze pariuri combinate cu un singur meci si sa primeasca cote crescute. Ce tipuri de pariuri sportive sunt oferite la casa de pariuri romaneasca si merita sa participati pe site, spunem in ghid.

Bonus de bun venit SPORT la Winbet

Fiecarui client nou al Winbet i se ofera un bonus sportiv de bun venit. Scriem sport pentru ca se aplica doar pariurilor sportive din sistem. Aceasta oferta este conditionata de efectuarea unei depuneri sau, in termeni mai simpli, trebuie sa depui o suma pe site (peste 10 RON) pentru a obtine bonusul. Puteti lua 200% din aceasta suma cu care v-ati incarcat contul de jocuri, deoarece bonusul maxim pe care il puteti obtine este de pana la 200RON. Acest lucru se intampla dupa ce introduceti codul promotional la depunerea pe platforma.

Promotia acestei case de pariuri are reguli de defilare pe care trebuie sa le acoperiti daca doriti sa luati banii castigati cu fondurile suplimentare depuse in contul dvs. Pentru a face acest lucru, plasati pariuri in valoare de o data efectuata depunerea si o data cu bonusul primit de 6 ori. Iata un exemplu, depui 50 RON, iei 100 RON si pariezi intreaga suma de 150 RON de ​​sase ori pe sport, valoarea totala in acest caz va fi exact 900 RON.

Coeficientul minim al sporturilor pe care poti paria este de 1,30 si in niciun caz mai mic. Doar aceste pariuri se vor califica pentru oferta de la Winbet.

Navigarea si designul sectiunii de sport

La prima pozitie in navigarea principala se afla linkul care duce la sectiunea Sport a WinBet Online. Odata ce il evidentiati, pagina de start se va incarca in fata dvs. cu meciurile live si cele mai interesante evenimente in urmatoarele 24 de ore.

Compania opteaza pentru culori mai inchise, dar textul si butoanele sunt clare. Un meniu de ajutor este situat in partea stanga a segmentului, unde toate sporturile sunt sortate dupa interese. In partea de jos a fost adaugata o optiune de modificare a cotelor, alegand dintre zecimal, fractionar si american. In dreapta este e-slip-ul incorporat, impreuna cu selectiile live, iar mai jos sunt pariurile populare ale zilei.

Tipuri de pariuri sportive la Winbet

Sectiunea de sport a casei de pariuri va permite sa preziceti evenimente din peste 25 de discipline. Fotbalul, baschetul si tenisul sunt cele mai populare pariuri, dar si e-sporturile castiga popularitate. Pentru a creste interesul fata de ele, WinBet ofera streaming live a unora dintre cele mai interesante turnee.

Pariurile speciale pe showbiz, politica, muzica si premii sportive apar in cursele companiei. Pariorii de pe platforma pot prezice cine va fi urmatorul presedinte al SUA, cine va primi premiul UK Sports Personality si ce melodie va castiga Eurovision.

Pariuri populare

WinBet a publicat recent o lista cu cele mai populare pariuri ale zilei. Acestea se bazeaza pe activitatea jucatorului si care sunt cele mai frecvente selectii de pe fisele lor. Un total de 5 optiuni de joc sunt adaugate impreuna cu cotele lor actuale. Puteti selecta una sau mai multe piete bifandu-le. Apoi faceti clic pe butonul „Adaugati in fisa” si acestia intra in tabelul de punctaj electronic.

Știri relevante