Menu

Winbet romania

winbet romania

Va sugeram sa va familiarizati cu unele dintre cele mai importante reguli care se aplica utilizatorilor platformei online. Nu vom intra in detalii lungi, ci ne vom concentra pe acele lucruri care intereseaza cel mai mult potentialii clienti si utilizatori ai marcii. Si acum sa incepem cu diferitele limite pentru pariuri, depunere si retragere din contul WinBet.

Pariul minim / maxim

Miza minima la Winbet valoreaza 0,20 centi, dar nu mai putin. De exemplu, daca incerci sa pariezi 0,10 centi, pariul tau va fi respins. In ceea ce priveste pariul maxim, acesta este determinat la discretia comerciantilor Winbet. Deocamdata, nu exista informatii exacte cu privire la cat de mult poti paria, dar pentru a afla daca pariul tau va ajunge, doar incearca.

Depozit minim / maxim

Toate metodele de depunere Winbet pe care le-am enumerat mai devreme in acest articol va cer sa depuneti minimum 10 leve sau echivalentul acestora in diferitele valute. Depozitele mai mici decat aceasta suma nu vor fi acceptate in sistem. Suma necesara de 10 RON este transferata catre Winbet, iar operatorul o plaseaza in soldul dvs. virtual, astfel incat sa puteti paria cu ea.

Plata minima / maxima

Suma minima de plata, indiferent de metoda pe care o alegeti, este de 30 RON sau echivalentul acestuia intr-o alta moneda. Cu alte cuvinte, daca incercati sa solicitati o plata de 15 RON, sistemul va respinge aceasta solicitare, deoarece nu ati indeplinit cerinta minima de plata, pe care o repetam ​​este de 30 RON. Aceasta regula ar trebui sa fie bine amintita!

Tipuri de pariuri la Winbet

Winbet isi incanta clientii cu o gama destul de larga de pariuri sportive si jocuri de noroc. Jucatorii pot alege intre mai multe tipuri principale de pariuri, care le vor fi oferite in talonul electronic care se afla in dreapta ecranului. Acum vom arunca o privire rapida la care sunt pariurile sportive de baza, astfel incat sa puteti fi pregatit si informat.

Pariuri simple – acestea sunt pariuri simple pe care le faci pe o singura selectie. Cu alte cuvinte, alegi un meci de fotbal si pariezi doar pe el. Vi se cere sa indicati suma pariului in campul prevazut pentru acesta in talonul de pariu si sa confirmati pariul. Procedand astfel, sunteti de acord cu cotele date si o parte din banii disponibili in contul dvs. se indreapta catre predictia pe care ati facut-o;

Pariuri multiple – acestea sunt cunoscute si sub denumirea de pariuri „in coloana dreapta” in care plasati trei sau mai multe meciuri sportive pe talonul dvs. de pariu, indicati valoarea pariului dvs. si sistemul inmulteste automat cotele selectiilor cu pariul dvs. pentru a calcula valoarea. a castigurilor pe care le poti obtine daca ai facut predictii cu succes pentru toate cele trei meciuri;

Pariuri combinate – sunt disponibile diverse sisteme de pariere pentru sporturi, inclusiv dublu, triple si quads, precum si combinatii si multe altele. Acest tip de pariuri este recomandat pariorilor mai avansati care stiu ce sa faca;

Pietele de pariuri sportive la Winbet

Privind optiunile de pariuri pe fotbal, baschet, tenis sau orice alt sport, veti descoperi ca exista si alte propuneri de pariere alaturi de standardul 1 pentru o victorie acasa, 2 pentru o victorie in deplasare si X pentru o remiza. Acestea se numesc piete si exista pe fiecare site de case de pariuri. Aici, totusi, ne indreptam atentia catre casele de pariuri redesemnate pentru Winbet.

Știri relevante