Menu

Winbet slots

winbet slots

Este de mare importanta de mentionat ca evenimentele sportive sunt prescurtate aici. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa asteptati toate cele 90 de minute pana la un meci pentru a afla cine este castigatorul. Ambele reprize se joaca aproape trei minute, dupa care obtineti claritate asupra rezultatului evenimentului sportiv. Meciurile vin cu video live, grafica superba si sunt insotite de sunet.

Facand clic pe sectiunea „Virtual” veti vedea simulari de fotbal din Europa la nivel national (Virtual Euro Cup) si fotbal din intreaga lume in Cupa Mondiala Virtuala. Fanii fotbalului de club se pot indrepta catre optiunea Virtual League. Exista mai multe optiuni, inclusiv curse de caini, tenis si baschet. Pe langa castigatorul final al curselor sau o remiza (daca este permis), veti avea si piete suplimentare pentru a paria pe meciuri.

In plus, Virtual+ este, de asemenea, disponibil, iar acestea se afla si in meniul principal al Winbet.ro. Sporturi precum tenisul de masa, raliul si badmintonul se gasesc acolo, pe langa fotbal si cursele de caini sau cursele de cai. Pentru toate acestea se aplica anumite piete si cote.

Acesta este, in general, despre pariurile virtuale de la Winbet. Sunt prezenti pe tot parcursul anului si nu se schimba. Retineti ca sporturile virtuale nu au nicio legatura cu evenimentele reale, asa ca nu va puteti baza pe stiri si predictii din diverse surse.

Pariuri sportive live la Winbet

De la inceput, permiteti-mi sa va informez cum sa ajungeti la pariuri live pe site-ul Winbet. Primul pas este sa deschideti pagina de pornire unde se afla meniul cu diferite file. Din acesta, apelati „Live” facand clic pe link/buton cu mouse-ul. Aceasta va va arata evenimentele sportive care permit pariurile in timp real. Aceste evenimente includ meciuri de fotbal, meciuri de baschet, meciuri de tenis, volei, fotbal american, eSports si tot felul de sugestii. Fiecare eveniment este reflectat cu un grafic pe monitor/afisaj.

Esenta pariurilor live consta in capacitatea de a va plasa pronostic atunci cand un meci a inceput deja. Dam exemplul fotbalului si al meciului Barcelona – Real Madrid. Daca a inceput si au trecut 10 minute si scorul este 1:0 pentru Barça, acest lucru nu va impiedica sa plasati un pariu. Sistemul va calcula cotele la care aveti dreptul si vi le va oferi in talonul electronic. Din acel moment, acum vei putea urmari evolutia meciului in fiecare minut al panoului.

Pariurile live sunt interesante pentru ca sunt disponibile in orice moment. La acestea se adauga piete specifice: handicap, castigator la pauza, total de goluri marcate si scor corect. Optiunile mai complexe va vor oferi cote mai solide. Si, daca casa de pariuri a comandat cote de 2,20 pentru Barcelona, ​​atunci, ghicind finalul primei reprize, valoarea poate fi schimbata la 2,40 sau un pariu mai mare, in functie de decizie.

In pariurile live, se aplica si functia de pariu apropiat despre care am scris deja mai sus. Ar trebui sa fie clar ca incasarile pot sa nu fie disponibile tot timpul, mai ales daca au loc evenimente care au un semn ireversibil. Cu alte cuvinte, daca echipa castigatoare aleasa este in frunte cu un scor convingator, atunci pariul apropiat va fi blocat si inutilizabil.

In competitiile sportive LIVE, este afisat un grafic care arata scorul, cartonasele de penalizare, numarul de greseli, cornere, penalizari si alte lucruri importante. Nu trebuie sa utilizati site-uri de urmarire a scorurilor, deoarece acestea vor fi afisate pe ecran direct pe platforma casei de pariuri, in cazul Winbet. Acesta este cel mai important lucru pentru jucatori.

Știri relevante