Menu

Winbet un nou operator de pariuri la noi

Winbet un nou operator de pariuri la noi

Winbet este operat de Winbet Online Ltd, o companie care a fost reglementata de comisarul de stat al jocurilor de noroc din Republica Bulgaria si recent de catre ONJN in Romania. Acestea au sediul in Sofia, capitala Bulgariei si, in mod natural, site-ul este destinat jucatorilor care isi au sediul in aceasta tara. Desi pariurile sportive sunt primul lucru pe care il veti intalni pe site, se acorda o pondere egala cazinoului si jocurilor sportive virtuale pe care le puteti juca aici. Acest lucru, insotit de bonusurile generoase de bun venit, care pot fi solicitate, plus optiunile convenabile de depunere, fac din Winbet un cadru complet bun, unul cu un pic de lucruri care sa fie pe placul tuturor.

Exista o multime de promotii la checkbet la Winbet, incepand cu momentul in care mergi sa faci prima depunere. Daca sunteti interesat la pariuri sportive, exista optiunea de a solicita o prima partida de 50% pana la maximum 200 RON. Exista o anumita cerinta de pariere inainte ca aceste fonduri sa poata fi retrase. In ceea ce priveste cazinoul, exista un meci de 100% disponibil in valoare de 300 RON. In plus, puteti astepta cu nerabdare sa solicitati un bonus de reincarcare sportiva o data pe saptamana, care va va da 25% inapoi la depozite pana la maximum 100 RON si la fel la cazinoul unde exista un bonus de reincarcare de 50% in valoare de 300 RON.

Oferta de sport de la Winbet are cateva surprize, dar este bine conceputa si dotata cu toate jocurile, ligile si optiunile de pariere pe care le-ai spera si astepta sa le vezi. Este nevoie de cateva momente pentru a incarca, dar este de asteptat ca o pagina care are atat de multe elemente cu tot felul de date sa fie preluate in timp real. Este posibil sa aflati, in functie de browserul dvs., ca in incercarea de a incarca aceasta pagina se blocheaza intr-o bucla de feedback, ceea ce o determina sa reimprospateze la infinit. Daca acesta este cazul, va trebui sa comutati la un browser diferit, poate unul care se ocupa de Flash, deoarece browser-ul Chrome, cu siguranta, nu pare ca ii place oferta de sport sau optiunea de pariuri live disponibile la Winbet.

Restul jocurilor de cazino care pot fi experimentate la Winbet sunt mult mai limitate. Cand vine vorba de jocuri de masa, de exemplu, exista doar ruleta europeana. Este ciudat ca acest site nu a furnizat o cantitate mai buna de efort depus in sloturi si in oferta de sport. Din nou, cand vine vorba de jocurile de carti, exista doar trei titluri de poker video, Patru de un bun bonus Poker, Joker Poker si Jacks sau Better. O categorie separata pentru keno are doar Keno Univers pentru a juca si asta este cu adevarat.

Winbet este un site care merge bine in multe privinte, dar care lipseste din altele. Din perspectiva jucatorilor bulgari, exista o multime de motive pentru care site-ul pare atragator, nu in ultimul rand tipografia sa mare, glisorul prezentat si graficele care il fac ideal pentru accesarea dispozitivelor cu ecran tactil, precum si pe telefoanele mobile mai mici. Faptul ca asistenta clientilor este capabila, ca exista o gama buna de optiuni bancare si ca taxa bulgara este acceptata ca moneda, toate lucrurile sunt in favoarea site-ului.

Știri relevante