Menu

Winbet un nou operator de pariuri la noi

Winbet un nou operator de pariuri la noi

Winbet este operat de Winbet Online Ltd

O companie care a fost reglementată de comisarul de stat al jocurilor de noroc din Republica Bulgaria şi recent de către ONJN în România. Acestea au sediul în Sofia, capitala Bulgariei şi, în mod natural, site-ul este destinat jucătorilor care îşi au sediul în această ţară. Deşi pariurile sportive sunt primul lucru pe care îl veţi întâlni pe site, se acordă o pondere egală cazinoului şi jocurilor sportive virtuale pe care le puteţi juca aici. Acest lucru, însoţit de bonusurile generoase de bun venit, care pot fi solicitate, plus opţiunile convenabile de depunere, fac din Winbet un cadru complet bun, unul cu un pic de lucruri care să fie pe placul tuturor.

Există o mulţime de promoţii la checkbet la Winbet, începând cu momentul în care mergi să faci prima depunere. Dacă sunteţi interesat la pariuri sportive, există opţiunea de a solicita o prima partidă de 50% până la maximum 200 RON. Există o anumită cerinţă de pariere înainte ca aceste fonduri să poată fi retrase. În ceea ce priveşte cazinoul, există un meci de 100% disponibil în valoare de 300 RON. În plus, puteţi aştepta cu nerăbdare să solicitaţi un bonus de reîncărcare sportivă o dată pe săptămână, care vă va da 25% înapoi la depozite până la maximum 100 RON şi la fel la cazinoul unde există un bonus de reîncărcare de 50% în valoare de 300 RON.

Oferta de sport de la Winbet are câteva surprize

Dar este bine concepută şi dotată cu toate jocurile, ligile şi opţiunile de pariere pe care le-ai spera şi aşteptă să le vezi. Este nevoie de câteva momente pentru a încărca, dar este de aşteptat ca o pagină care are atât de multe elemente cu tot felul de date să fie preluate în timp real. Este posibil să aflaţi, în funcţie de browserul dvs., ca în încercarea de a încărca această pagină se blochează într-o buclă de feedback, ceea ce o determină să reîmprospăteze la infinit. Dacă acesta este cazul, va trebui să comutaţi la un browser diferit, poate unul care se ocupă de Flash, deoarece browser-ul Chrome, cu siguranţă, nu pare ca îi place oferta de sport sau opţiunea de pariuri live disponibile la Winbet.

Restul jocurilor de cazino care pot fi experimentate la Winbet sunt mult mai limitate. Când vine vorba de jocuri de masă, de exemplu, există doar ruletă europeană. Este ciudat ca acest site nu a furnizat o cantitate mai bună de efort depus în sloturi şi în oferta de sport. Din nou, când vine vorba de jocurile de cărţi, există doar trei titluri de poker video, Patru de un bun bonus Poker, Joker Poker şi Jacks sau Better. O categorie separată pentru keno are doar Keno Univers pentru a juca şi asta este cu adevărat.

Winbet este un site care merge bine în multe privinţe, dar care lipseşte din altele. Din perspectivă jucătorilor bulgari, există o mulţime de motive pentru care site-ul pare atrăgător, nu în ultimul rând tipografia sa mare, glisorul prezentat şi graficele care îl fac ideal pentru accesarea dispozitivelor cu ecran tactil, precum şi pe telefoanele mobile mai mici. Faptul ca asistenţa clienţilor este capabilă, ca există o gamă bună de opţiuni bancare şi ca taxă bulgară este acceptată ca monedă, toate lucrurile sunt în favoarea site-ului.

Știri relevante