Menu

Winmasters are pariuri live la alt nivel

Winmasters are pariuri live la alt nivel

In prima perioada de la aparitia Winmasters, platforma de pariuri live nu era asa de stralucita, apoi, ca urmare a schimbarii furnizorului de tehnologie, platforma de pariuri live s-a imbunatatit vizibil.

Astfel, informatiile sunt actualizate rapid, garantand fluiditatea acestora, iar cotele nu mai sunt asa de des blocate, asta fiind in favoarea pariorului. Din punctul de vedere al mentenantei sau al faptului ca merge prost, platforma de live betting a celor de la Winmasters, este destul de stabila din acest punct de vedere.

Oferta este una chiar buna, oferta de pariuri la fiecare meci, in caazul unor campionate care sunt considerate mai slabe, sunt acoperite in jur de 120 de piete, chiar si la partidele din ligile inferioare ale acestor campionate gasind 60-80 de pariuri. Pot fi plasate pariuri live pe cornere, intervale de timp sau handicapuri asiatice pe castigator de meci, iar la meciurile din campionatele puternice ale Europei, se pot gasi pariuri live inclusiv pe cartonase sau marcatori. Atractia o reprezinta totusi „Fast markets”.

Serviciul de Live Streaming vine in completarea celui de pariuri live, putand fi astfel urmarite meciurile preferate exact din aceeasi fereastra din care se pariaza. Anual sunt transmise peste 10, 000 de evenimente sportive, la toate acestea accesul fiind gratuit.

Un minus il reprezinta faptul ca nu exista o aplicatie Winmasters, lucru care se traduce prin faptul ca pariurile pot fi plasate doar de pe site, care este optimizat pentru telefon si tableta.

Per total, se poate paria in conditii decente, dar va fi si un dezavantaj pentru cei care prefera utilizarea mai multa a dizpozitivului mobil.

Fast Markets este un serviciu care ofera posibilitatea de a plasa pariuri live pe urmatorul minut sau in urmatoarele 5 minute. Acest serviciu este in avantajul celor care folosesc startegii cu miza progresiva, gen Fibonacci su Martingale. Pariuri rapide pe goluri, lovituri libere, cornere pot fi plasate astfel.

Pe platforma de pariuri live se pot adauga la favorite atat meciurile preferate, cat si optiunile de pariere dorite. Un alt plus il constituie centrul de statistici live unde puteti vedea in timp real ce se intampla pe teren. Mai este si serviciul de LiveScore, unde veti gasi rezultatele in timp real al meciurilor. . Mai puteti vedea si ce meciuri urmeaza sa fie disponibile pentru live betting, selectand doar optiunea „Program Transmisiuni Live”.

Știri relevante