Menu

Winmasters are pariuri live la alt nivel

Winmasters are pariuri live la alt nivel

Winmasters are pariuri live la alt nivel

În prima perioadă de la apariţia Winmasters, platformă de pariuri live nu era aşa de strălucită, apoi, ca urmare a schimbării furnizorului de tehnologie, platforma de pariuri live s-a îmbunătăţit vizibil.

Astfel, informaţiile sunt actualizate rapid, garantând fluiditatea acestora, iar cotele nu mai sunt aşa de des blocate, asta fiind în favoarea pariorului. Din punctul de vedere al mentenanţei sau al faptului că merge prost, platforma de live betting a celor de la Winmasters, este destul de stabilă din acest punct de vedere.

Oferta este una chiar bună, oferta de pariuri la fiecare meci, în caazul unor campionate care sunt considerate mai slabe, sunt acoperite în jur de 120 de pieţe, chiar şi la partidele din ligile inferioare ale acestor campionate găsind 60-80 de pariuri. Pot fi plasate pariuri live pe cornere, intervale de timp sau handicapuri asiatice pe câştigător de meci, iar la meciurile din campionatele puternice ale Europei, se pot găsi pariuri live inclusiv pe cartonaşe sau marcatori. Atracţia o reprezintă totuşi „Fast markets”.

Live streaming de calitate la Winmasters

Serviciul de Live Streaming vine în completarea celui de pariuri live, putând fi astfel urmărite meciurile preferate exact din aceeaşi fereastră din care se pariază. Anual sunt transmise peste 10, 000 de evenimente sportive, la toate acestea accesul fiind gratuit.

Un minus îl reprezintă faptul că nu există o aplicaţie Winmasters, lucru care se traduce prin faptul că pariurile pot fi plasate doar de pe site, care este optimizat pentru telefon şi tabletă.

Per total, se poate paria în condiţii decente, dar va fi şi un dezavantaj pentru cei care preferă utilizarea mai multă a dizpozitivului mobil.

Fast Markets este un serviciu care oferă posibilitatea de a plasa pariuri live pe următorul minut sau în următoarele 5 minute. Acest serviciu este în avantajul celor care folosesc startegii cu miza progresivă, gen Fibonacci şu Martingale. Pariuri rapide pe goluri, lovituri libere, cornere pot fi plasate astfel.

Pe platforma de pariuri live se pot adăuga la favorite atât meciurile preferate, cât şi opţiunile de pariere dorite. Un alt plus îl constituie centrul de statistici live unde puteţi vedea în timp real ce se întâmplă pe teren. Mai este şi serviciul de LiveScore, unde veţi găsi rezultatele în timp real al meciurilor.. Mai puteţi vedea şi ce meciuri urmează să fie disponibile pentru live betting, selectând doar opţiunea „Program Transmisiuni Live”.

 

Știri relevante