Menu

Winmasters detine prima licenta de la ONJN

Winmasters detine prima licenta de la ONJN

Licenţa Winmasters a fost emisă de ONJN în 2016 şi are o valabilitate de 10 ani. Astfel, Winmasters este unul dintre puţinii operatori care a îndeplinit cerinţele solicitate de ONJN (OFICIUL NAŢIONAL PENTRU JOCURI DE NOROC).

Winmasters oferă clienţilor din România:

– Una dintre cele mai bune oferte de bun venit:100 % bonus la prima depunere până în 500 de RON, bonus 100 % la a 2 a depunere până în 250 de RON şi bonus 100 % la a 3 a depunere până la 250 RON.

– Singurul bonus la reîncărcare de piaţă nu este oferit constant, dar se acordă destul de des.

– Promoţii pentru cele mai ţări competiţii sportive.

Winmasters se caracterizează prin următoarele:

– Bonus la prima depunere

– Aplicaţii pentru mobil

– Cash ouţ

– Streaming live

– Pariuri gratuite în Liga 1

– Suport live chat

– Creare pariu

– Casino live

Bonus bilete multiple

De asemenea, la Winmasters îţi poţi ninchide pariurile oricând doreşti prin intermediul funcţiei de cash ouţ, bonusul are o valoare de până la 60 % pentru biletele multiple, platforma de pariuri live este de foarte bună calitate.

În momentul eliberării licenţei de către ONJN, Winmasters a fost primul operator de pariuri on line din ţară licenţiat şi primul care a plătit taxe către statul român.

În momentul de faţă, se găsesc aproximativ 120 de jocuri la Winmasters, jocuri noi fiind introduse periodic. Însă, Winmasters se diferenţiază de alte case de pariuri prin selecţia bogată de video poker, jocuri de masă şi jocuri de cărţi.

Firma este înregistrată la ONJN cu icenta numărul C-65151 şi are decizia D 1278/29. 06. 2016, având licenţa numărul L 1160650W000194.

Despre Winmasters se mai poate spune că platforma este uşoară în privinţa navigării şi că are un aspect plăcut. Din păcate nu aveţi variantă demo autentificată, dar dacă vreţi să încercaţi jocuri, trebuie să vă

 

Știri relevante