Menu

Winmasters detine prima licenta de la ONJN

Winmasters detine prima licenta de la ONJN

Licenta Winmasters a fost emisa de ONJN in 2016 si are o valabilitate de 10 ani. Astfel, Winmasters este unul dintre putinii operatori care a indeplinit cerintele solicitate de ONJN ( OFICIUL NATIONAL PENTRU JOCURI DE NOROC ).

Winmasters ofera clientilor din Romania:

-una dintre cele mai bune oferte de bun venit:100 % bonus la prima depunere pana in 500 de RON, bonus 100 % la a 2 a depunere pana in 250 de RON si bonus 100 % la a 3 a depunere pana la 250 RON.

-singurul bonus la reincarcare de piata nu este oferit constant, dar se acorda destul de des.

-promotii pentru cele mai tari competitii sportive.

Winmasters se caracterizeaza prin urmatoarele:

-bonus la prima depunere

-aplicatii pentru mobil

-cash out

-streaming live

-pariuri gratuite in Liga 1

-suport live chat

-creare pariu

-casino live

-bonus bilete multiple

De asemenea, la Winmasters iti poti ninchide pariurile oricand doresti prin intermediul functiei de cash out, bonusul are o valoare de pana la 60 % pentru biletele multiple, , platforma de pariuri live este de foarte buna calitate.

In momentul eliberarii licentei de catre ONJN, Winmasters a fost primul operator de pariuri on line din tara licentiat si primul care a platit taxe catre statul roman.

In momentul de fata, se gasesc aproximativ 120 de jocuri la Winmasters, jocuri noi fiind introduse periodic. Insa, Winmasters se diferentiaza de alte case de pariuri prin selectia bogata de video poker, jocuri de masa si jocuri de carti.

Firma este inregistrata la ONJN cu icenta numarul C-65151 si are decizia D 1278/29. 06. 2016, avand licenta numarul L 1160650W000194.

Despre Winmasters se mai poate spune ca platforma este usoara in privinta navigarii si ca are un aspect placut. Din pacate nu aveti varianta demo autentificata, dar daca vreti sa incercati jocuri, trebuie sa va

Știri relevante