Menu

Winmasters oferă coduri bonus clienţilor noi

Winmasters ofera coduri bonus clientilor noi

Winmasters prima casă ce oferă coduri bonus

Cu ajutorul aşa zisului Cod Bonus de la Winmasters puteţi primi un bonus de bun venit pentru pariurile sportive de până la 1500 RON. Cei care joacă la casino, pot primi un bonus de până la 1500 RON + 20 de rotiri gratuite.

Codul Bonus Winmasters se primeşte la înscrierea ca şi nou utilizator. Acest cod bonus activează bonusul de bun venit Winmasters pentru pariuri sportive, 1500 RON + pariu gratuit de 40 de RON. Pentru a putea beneficia de bonusul de înscriere, trebuie să daţi click şi veţi fi redirecţionaţi pe site-ul Winmasters. ro, unde va trebui să vă creaţi un cont nou de utilizator şi să depuneţi cel puţin 50 de RON.

Winmasters finalizează instant tranzacţiile clienţilor

După ce tranzacţia va fi finalizată, contul va fi creditat cu 100 % din valoarea depunerii. Acest bonus este destinat pariurilor sportive, iar pe lângă acest bonus veţi primi şi un Pariu Gratuit de 40 RON. Însă, pentru orice depunere mai mare de 300 de RON, primiţi doar 275 RON, pentru că depăşiţi limita.

Pentru primirea bonusului trebuie să vă creaţi un cont de utilizator la Winmasters. Astfel, va trebui să completaţi un formular de înregistrare care cuprinde datele personale, iar apoi va trebui să vă alegeţi un nume de utilizator. De asemenea, trebuie să selectaţi şi monedă în care vreţi să se facă tranzacţiile şi modul în care să fie afişate cotele. La final, trebuie să completaţi codul de securitate şi să confirmaţi că aveţi vârsta de peste 18 ani şi că aţi citit şi acceptat termenii şi condiţiile.

Apoi trebuie să apăsaţi butonul „Creare cont”, iar apoi va trebui să verificaţi e mailul în care va fi înscris un link pe care va trebui să îl accesaţi.

Pentru a beneficia de codul bonus, trebuie să respectaţi anumite cerinţe:

– Oferta este valabilă doar într-o anumită perioadă şi doar pentru cetăţenii rezidenţi în România.

– Retragerea nu se poate face înainte de îndeplinirea cerinţelor de rulaj.

– Doar pariurile sportive sunt luate în calcul.

– Pariurile simple trebuie să aibă cote de cel puţin 1. 90, iar cele multiple de 1, 40

 

Știri relevante