Menu

Winmasters ofera coduri bonus clientilor noi

Winmasters ofera coduri bonus clientilor noi

Cu ajutorul asa zisului Cod Bonus de la Winmasters puteti primi un bonus de bun venit pentru pariurile sportive de pana la 1500 RON.  Cei care joaca la casino, pot primi un bonus de pana la 1500 RON + 20 de rotiri gratuite.

Codul Bonus Winmasters se primeste la inscrierea ca si nou utilizator. Acest cod bonus activeaza bonusul de bun venit Winmasters pentru pariuri sportive, 1500 RON + pariu gratuit de 40 de RON . Pentru a putea beneficia de bonusul de inscriere, trebuie sa dati click si veti fi redirectionati pe site-ul Winmasters. ro, unde va trebui sa va creati un cont nou de utilizator si sa depuneti cel putin 50 de RON.

Dupa ce tranzactia va fi finalizata, contul va fi creditat cu 100 % din valoarea depunerii. Acest bonus este destinat pariurilor sportive, iar pe langa acest bonus veti primi si un Pariu Gratuit de 40 RON. Insa, pentru orice depunere mai mare de 300 de RON, primiti doar 275 RON, pentru ca depasiti limita.

Pentru primirea bonusului trebuie sa va creati un cont de utilizator la Winmasters. Astfel, va trebui sa completati un formular de inregistrare care cuprinde datele personale, iar apoi va trebui sa va alegeti un nume de utilizator. De asemenea, trebuie sa selectati si moneda in care vreti sa se faca tranzactiile si modul in care sa fie afisate cotele. La final, trebuie sa completati codul de securitate si sa confirmati ca aveti varsta de peste 18 ani si ca ati citit si acceptat termenii si conditiile.

Apoi trebuie sa apasati butonul „Creare cont”, iar apoi va trebui sa verificati e mailul in care va fi inscris un link pe care va trebui sa il accesati.

Pentru a beneficia de codul bonus, trebuie sa respectati anumite cerinte:

-oferta este valabila doar intr-o anumita perioada si doar pentru cetatenii rezidenti in Romania.

-retragerea nu se poate face inainte de indeplinirea cerintelor de rulaj.

-doar pariurile sportive sunt luate in calcul.

-pariurile simple trebuie sa aiba cote de cel putin 1. 90, iar cele multiple de 1, 40

Știri relevante