Menu

Winner aplicatie android

winner aplicatie android

Winner Sports nu te va descuraja in acest domeniu. Platforma ofera promotii dedicate, inclusiv bonus de inscriere, booster de acumulare de sport si oferte de returnare a banilor. Platforma ofera, de asemenea, clientilor sai cote generoase pentru sporturi selectate, promotii speciale si pariuri exclusive pe unele ligi populare, cum ar fi Champion League si Premium League.

In plus, brandul a lansat un nou tip de promotie cunoscut sub numele de pariuri gratuite pe mobil. Pentru fiecare pariu de 1000 ron plasat prin mobil, primesti un bonus gratuit de 50 ron. Puteti beneficia de acest bonus de mai multe ori.

Pariul gratuit creditat pentru fiecare al 20-lea pariu stabilit. Pariul de calificare trebuie sa fie cu cote de 2,00 sau mai mult. De asemenea, pariul de calificare ar trebui sa fie plasat pe curse de cai sau fotbal in joc, tenis, NFL, NBA, MLB, NHL, snooker sau darts. Retineti ca acest bonus este disponibil numai pentru pariurile plasate de pe dispozitive mobile, folosind aplicatia mobila Winner sau versiunea site-ului web.

Cerinte de sistem si compatibilitate

Aplicatia mobila Winner sport este compatibila cu aproape toate dispozitivele mobile. Pentru o experienta de joc mai buna, ai nevoie de o conexiune buna la internet. Trebuie sa aveti o conexiune de incredere 3G, 4G si Wi-fi, astfel incât sa nu fiti distras de cele mai interesante parti ale fiecarui joc. Iata cerintele specifice pentru ca aplicatia mobila sa functioneze eficient pe dispozitivul dvs.

Interesant este ca aplicatia mobila pentru Android nu va fi niciodata o ingrijorare pentru jucatorii care au modele mai vechi de smartphone-uri. Este un avantaj ca fisierul .apk este compatibil cu toate tipurile de Smartphone indiferent de modelul acestora.

Dispozitivele iOS sunt mai sensibile decât omologul lor Android. Aplicatia este disponibila in magazinul iTunes si, intr-adevar, procesul de instalare nu este niciodata o problema. Cu toate acestea, daca aveti o versiune sub iOS 9.0, atunci este posibil ca aplicatia mobila sa nu functioneze cel mai bine pe iPhone sau iPad. Este necesara si o conexiune activa la internet pentru functionalitatea completa a aplicatiei mobile.

Iata câteva exemple de dispozitive compatibile:

  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S9
  • Motorola Moto G5
  • Huawei Mate 10
  • Huawei Honor 8
  • iphone 6
  • iPhone 6s
  • iPhone X

Winner ofera jucatorilor sai atât o aplicatie mobila, cât si o versiune a site-ului mobil, dar, indiferent ce preferi, platforma iti va depasi asteptarile. Desi site-ul mobil este mai mult decât suficient, aplicatia de pariuri mobila este foarte recomandata, deoarece va asigura o experienta de jocuri de noroc mai fluida. Aplicatia mobila pentru Android si iOS va va oferi servicii mai dinamice si mai fiabile. Puteti obtine cu usurinta acces la jocurile preferate de sport, cazinou, poker si bingo, la conventia dvs. In general, merita sa va inscrieti la Winner. Platforma merita o evaluare perfecta.

Winner a fost lansat abia in 2009, dar a crescut rapid in toata Europa de la infiintare. A inceput ca un cazinou online si mai târziu a fost lansat un pariuri sportive in 2013. Având atât Casino, cât si pariuri sportive, marca este intr-adevar severa pentru a indeplini cerintele si standardele tuturor pasionatilor de jocuri de noroc. Winner Sports acorda prioritate jucatorilor sai jocului responsabil si securitatii. Pentru a asigura acest obiectiv, compania a achizitionat o licenta de la cea mai reputata Comisie pentru jocuri de noroc din Romania.

Winner Sport este, fara indoiala, unul dintre cele mai inovatoare din domeniu. Acum ofera o aplicatie mobila pentru utilizatorii de Android si iOS. Daca iti place sa pariezi pe sporturile tale preferate oriunde te-ai afla, nu poti gresi niciodata cu aplicatia mobila Winner Sport. Desi casa de pariuri sportive a fost lansata doar recent, nu esueaza niciodata sa stabileasca o mare varietate de sporturi si evenimente de pariat.

Știri relevante