Menu

Winner bet bonus fara depunere

winner bet bonus fara depunere

Oferta de bun venit a castigatorului este exclusiv pentru noii membri. Pentru a-l revendica, trebuie sa-ti finantezi contul cu cel putin 30 RON pentru a fi folosit pentru primul tau pariu. Pentru a solicita bonusul de 30 RON, valoarea pariului dvs. ar trebui sa fie aceeasi. Acelasi lucru este valabil si daca doriti sa primiti 200 RON. Puneti un pariu de 200 RON pentru a avea sansa de a castiga un bonus de 200 RON. Dupa aceea, veti avea dreptul sa obtineti un bonus de 100% la pariul dvs. de calificare în valoare de maximum 200 RON. Pariul de calificare ar trebui sa fie pe un eveniment cu cote minime de 1,50.

Nu este nevoie de un cod bonus, dar trebuie sa stiti ca exista o cerinta de rollover. Pentru acest bonus, ar trebui sa pariezi si sa platesti suma depunerii + bonus de 8 ori. Toate pariurile trebuie plasate la casa de pariuri sportive. De asemenea, pentru a fi luate în considerare pentru cerintele de pariere, pariurile trebuie sa aiba o cota de minim 2,00.

Alte bonusuri sportive

Un alt lucru incredibil despre Winner care merita mentionat sunt bonusurile sale generoase. Mai jos sunt cateva cadouri esentiale pe care le puteti folosi pe site-ul Winner Sports.

Oferte bonus

Puteti revendica pariuri gratuite pentru castigator de loialitate daca sunteti un jucator obisnuit de telefon mobil. De fiecare data cand pariezi 20 x 10 RON+ pe evenimente sportive în joc, cum ar fi Tenis, Fotbal, Snooker, Dart, MLB, NBA, NFL si curse înainte de meci, poti avea un pariu gratuit de 10 RON. Este necesar sa pariezi cel putin 2,00 cote de pe mobil pentru a beneficia de oferta.

Bonusuri acumulate de tenis

Puteti solicita oferte mai mari la fiecare pariu pe ATP, WTA, Grand Slam si turneu challenger cu aceste bonusuri acumulatoare de tenis. Un alt lucru bun despre aceasta oferta este ca îti va oferi un pariu gratuit de pana la 25 RON daca doar o selectie din acumulatorul tau 5 Fold+ te dezamageste. În plus, Winner va ofera un bonus în numerar la castigurile dvs. Suma bonusului este exprimata în procente si depinde de tipul de castig al pariului pe care îl aveti. De exemplu, daca mizati si castigati într-un pariu de 4 ori, veti primi cu 10% mai mult din castigurile dvs. Bonusul minim în numerar este de 5% si se acorda la dublu. Bonusul maxim este de 50% si este pentru pariuri castigatoare pe 12 ori mai mare.

Bonusuri de acumulare pentru sportul american

Acesta este un alt tip de bonus de care ar trebui sa profite pasionatii de jocuri de noroc. Castigatorul ofera un bonus acumulator între 5% si 50% castiguri suplimentare daca pariati pe orice sport din SUA. Aceasta promotie se aplica pentru doua sau mai multe acumulatoare MLB, NBA, NHL si NFL. De asemenea, daca pariezi un acumulator cu minim 5 selectii pe orice sport din SUA si doar o selectie din acumulator pierde, miza ta va fi rambursata ca pariu gratuit de pana la 25 RON.

Bonusuri acumulate pentru pariuri pe fotbal

Bonusurile acumulatoare pentru pariurile pe fotbal va ofera posibilitatea de a primi pana la 100%. Oferta se va aplica la trei sau mai multe selectii privind rezultatul, rezultatul timpului sau ambele echipe si castigurile la un pre-meci. Pariurile combinate sau cu sansa dubla cu bonusurile Lucky 15 si 13 nu se aplica acestui grant.

Pariuri live la Winner

Cea mai notabila caracteristica a optiunii de pariuri live este posibilitatea de a paria live în timpul jocurilor. Pentru a ajuta jucatorii, Winner ofera o platforma care permite urmarirea evenimentelor jocului în direct si pariuri în joc. Pariurile live sunt disponibile pentru diferite sporturi, inclusiv fotbal, tenis, baschet, baseball si multe altele. Cotele pentru varietatea de piete se schimba odata cu schimbarile în rezultatul si timpul meciurilor.

Printre celelalte avantaje ale sectiunii de pariuri live din Winner.co.uk se numara calendarul acesteia. Cu aceasta functie, veti fi informat despre evenimentele disponibile pentru pariuri si despre ora la care vor începe. Infograficul live va va tine foarte aproape de evenimentul live.

Știri relevante