Menu

Winner bonus

winner bonus

Pentru a merge alaturi de produsele lor de jocuri de cazinou, bingo si poker deja bine stabilite, Winner bonus este inca unul dintre operatorii prezentati in recenzia noastra care s-au gandit sa isi incerce norocul in domeniul pariurilor sportive. De la lansarea oficiala a casei de pariuri sportive in 2013, compania a evoluat din ce in ce mai mult, iar acum se lauda cu o platforma de utilizatori cu adevarat remarcabila, care vine cu o serie intreaga de functii suplimentare suplimentare.

Bonusul exclusiv de inscriere a castigatorului este o oferta destul de simpla de potrivire cu depunere de 100%, in care ati putea fi cu sansa de a solicita inca 1000 ron si exista, de asemenea, o selectie solida de promotii pe termen lung, cu oferte speciale de pariuri gratuite pentru castigatori si rambursare a pariului. promotii.

Cand combinati acest lucru cu o selectie buna de piete sportive, capabilitati excelente de pariuri in joc si asistenta pentru clienti de top, devine usor de inteles de ce Winner bonus este una dintre cele mai recomandate case de pariuri ale noastre.

Cum sa revendicati bonusul de inscriere Winner bonus

Revendicarea bonusului de inscriere pentru castigator exclusiv pentru clientii noi este usor. Pur si simplu faceti prima depunere si urmariti ca aceasta suma este dublata si debitata inapoi in contul dvs. Suma minima permisa este de 30 de ron, iar suma maxima este limitata la 1000 de ron – este un caz simplu in care cu cat depuneti mai mult, cu atat mai aveti de castigat.

In ceea ce priveste promotiile suplimentare, Winner bonus ofera o gama larga de oferte in curs de desfasurare care ajuta la mentinerea soldului contului dvs. completat pana la cifrele pozitive. Pe langa unele oferte grozave de rambursare a pariurilor cu un raport calitate-pret si bonusuri suplimentare de castig la pariurile acumulatoare, exista si o gama larga de oportunitati exclusive de pariuri gratuite pentru castigatori, care sunt, fara indoiala, unele dintre cele mai bune pe care le-am vazut.

Castigatorii sunt cu adevarat unul dintre acei operatori care stiu sa recompenseze loialitatea; de foarte multe ori puteti gasi o serie de promotii in desfasurare care acorda pariuri gratuite odata ce ati plasat un anumit numar de pariuri pe o anumita piata de sport. Unele dintre acestea includ pariuri gratuite de pana la 50 ron dupa ce ati plasat 20 de pariuri pe un meci de fotbal sau tenis in timpul jocului si oferte similare pe alte piete sportive de profil, cum ar fi cursele de cai si golf.

Unele dintre celelalte promotii in desfasurare disponibile aici includ clubul de fotbal Acca, unde puteti solicita o serie de oferte de asigurare exceptionale atunci cand sunteti dezamagit de o singura trecere. Sunt incluse bonusuri suplimentare pentru castiguri, oferte de rambursare a pariurilor si chiar mai multe pariuri exclusive pentru castigatori.

Caracteristici suplimentare de pariuri sportive

Cand vine vorba de functii suplimentare suplimentare, Winner bonus se afla cu adevarat acolo, cu unii dintre cei mai consacrati operatori prezentati in recenziile noastre, care sunt in domeniul pariurilor sportive de mult mai mult timp. Platforma eleganta si usor de utilizat este alimentata de Playtech – unul dintre cei mai importanti furnizori de software pentru jocuri – si este echipata cu un serviciu de scoruri si statistici complet actualizat.

Aceste instrumente puternice va permit sa urmariti toate rezultatele fiecarei meciuri listate pe site si sa vizualizati, de asemenea, istoricul complet al statisticilor intre doua echipe. Exista, de asemenea, o bara de instrumente „TOP BETS” foarte la indemana, situata in partea de jos a paginii, unde puteti vizualiza unele dintre cele mai valoroase pariuri viitoare pe cale sa aiba loc. Facand clic pe pretul cotei afisat langa un anumit meci, puteti utiliza calculatorul de rentabilitate potentiala, puteti afla exact cat aveti de castigat si puteti adauga pariul la biletul dvs. intr-o singura actiune.

Unele dintre caracteristicile notabile ale platformei arena de pariuri live includ calendarul in joc, unde puteti afla exact ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri si la ce ora incep, precum si infograficul live care va permite sa urmariti foarte aproape. evenimentele in timp real ale unui meci live. Grafica in joc poate fi gasita alaturi de meciurile in joc selectate si reprezinta cel mai apropiat lucru pe care il puteti gasi – in afara de streaming live – care va pune chiar in centrul actiunii.

Cat de usor este procesul de plata la Winner bonus?

Desi procesele de plata si retragere de aici sunt in general fluide si directe, timpii de asteptare pot fi putin mai lungi decat sunteti probabil obisnuiti. In fiecare caz, depunerile sunt debitate in contul dvs. instantaneu sau in cateva ore, iar suma minima a depunerii este fixata la 50 ron – singura exceptie este cu bonusul de inscriere pentru castigator, unde depozitul minim acceptat pentru a se califica pentru oferta este de 150 ron.

Cand vine vorba de retrageri, lucrurile sunt putin mai complicate. In primul rand, timpii de asteptare pentru debit sunt putin mai mari decat ne-am obisnuit, timpul mediu de asteptare durand in mod normal intre 4-7 zile – aceiasi timpi de asteptare se aplica retragerilor solicitate catre EntroPay. De asemenea, trebuie sa retineti ca multe dintre metodele de plata pe care le puteti utiliza pentru a face depuneri nu pot fi folosite pentru a efectua retrageri; acest lucru este valabil pentru Skrill, Boku, paysafecard si platile efectuate prin transfer bancar direct. In toate cazurile, tranzactiile bancare sunt complet gratuite.

Știri relevante