Menu

Winner cote mari, experienta si priceper pentru pariori

Winner cote mari, experienta si priceper pentru pariori

Infiintata in 2011 si licentiata pe Antigua si Barbuda, Winner este o casa de pariuri prietenoasa, care ofera mult in ceea ce priveste valoarea pentru cei cu sediul aici. Nu este suficient sa va deschideti usile pentru clientii din America de Nord, deoarece exista o anumita concurenta, chiar daca piata ramane una restrictionata, deci ce este de oferit pentru a va atrage?

Bonus de bun venit

In ceea ce priveste un bonus introductiv, acesta este disponibil doar pentru jucatorii din Marea Britanie si Republica Irlanda, astfel incat daca sunteti doar castigator castigator pentru a primi o oferta timpurie, va trebui sa cautati in alta parte.

Valoarea rezulta dintr-o promotie continua si preturi puternice pe care le vom acoperi pe masura ce trecem prin aceasta recenzie, asa ca merita sa va agatati pe termen lung.

Metode de depozitare si retragere

Paypal conduce lista de optiuni de plata disponibile si aceasta va fi o veste buna pentru jucatorii din intreaga lume. Este cel mai popular eWallet din jur, dar este doar o parte dintr-o lista generala uriasa care include Skrill, Neteller, PaySafeCard, EcoPay, Poli, ClickandBuy si multe altele.

Aceasta lista mare va ofera o flexibilitate reala atunci cand vine vorba de depunere si retragere, dar puteti utiliza, de asemenea, metode traditionale, cum ar fi Transfer bancar si toate cardurile majore de debit si credit.

Promotii

Exista o prima oferta bonus de depunere la Winner Sports cu un depozit minim de 30 USD CAD si veti avea dreptul la un bonus de 100% la depunerea dvs. calificativa pana la maximum 200 USD CAD. Pariurile trebuie sa contina cel putin o selectie la cote de cel putin Evens (2.00) si nu mai mari de 10/1 (11.00) pentru a putea lua in calcul toate cerintele de cifra. Inainte de a face o retragere, trebuie sa platiti pariurile la valoarea de 8 ori prima depunere si bonus. Retineti ca acest bonus nu este disponibil pentru jucatorii din Brazilia.

Accesibilitatea site-ului

Acesta este un site foarte „ocupat” si, daca exista o observatie de facut in ceea ce priveste dezavantajele, aici pot fi prea multe informatii, Castigatorul listeaza toate optiunile de pariere curente si uneori pot aparea atat de multe jocuri incat sa fie greu de gasit pe cel pe care il doriti din mijlocul paginii.

In afara de partea centrala a acestui site, este relativ usor de urmarit cu optiunile de ajutor marcate clar si unde te-ai astepta sa fie. In general, este o recenzie mixta, dar, odata ce te-ai obisnuit cu site-ul Castigator, nu ar trebui sa ai probleme in a te deplasa.

Oferta sportiva castigatoare este parte a pachetului de castig relansat si actualizat, care include, de asemenea, oportunitati excelente de cazino, poker si bingo. Daca vreun site conduce lupta pentru jocurile de noroc all-in-one, atunci castigatorul este cu siguranta in prim-plan.

Totusi, cand vine vorba de oferta lor de sport, Castigatorul a plecat pe calea de a face ceea ce functioneaza. Pagina este bine integrata cu restul pachetului lor, oferind puntorilor o tema consistenta cu optiuni pentru o mare integrare. Totusi, este locul in care se diverge ca devine cu adevarat interesant.

Ca si cazinoul, Castigatorul Sportsbook este impartit in sectiuni: Pariuri sportive si live. In mod surprinzator, pariurile live va ofera optiunea de a paria in timpul jocului pe o selectie a celor mai importante evenimente sportive din ziua respectiva. Cu atat mai mult, cu aplicatia lor mobila excelenta, puteti accesa toate functiile lor excelente din orice moment, oriunde si oricand doriti.

In cadrul promotiilor de fotbal, acum este disponibila pagina multipla imbunatatita, ceea ce reprezinta o oportunitate excelenta pentru castiguri mai mari, tripland fiorul.

Puteti colecta, de asemenea, un bonus de bun venit de 100% pana la 200 de lire din prima depunere, precum si o serie intreaga de promotii, cum ar fi Money Back pe toate meciurile din Premier League, Asigurari multiple si Multiplicare imbunatatita zilnica.

Castigatorul acopera fiecare aspect suplimentar al industriei de jocuri si exista link-uri catre diverse site-uri ale acestora in partea de sus a paginii de pornire. Acest lucru face ca cazinoulul online traditional, cazinoul live, pokerul si bingoul sa fie foarte usor de accesat si exista o multime de avantaje, daca treceti aici.

Bonusurile de reincarcare si ofertele de loialitate sunt pe masa si, in timp ce Castigatorul isi ia jocurile de la mai multi furnizori cunoscuti, puteti gasi, de asemenea, una dintre cele mai bune optiuni de jocuri pe net.

Știri relevante