Menu

Winner is king

winner is king

Pariurile sportive Winner sunt o alegere excelenta pentru pasionatii de pariuri sportive din Romania. Nu va inselati, aceasta case de pariuri sportive se adreseaza jucatorilor din intreaga lume, cu exceptia unor tari cu restrictii, dar se concentreaza in mod clar pe dominarea pietei de pariuri sportive online din Romania.

Daca se intampla sa fiti un parior sportiv din Romania care cauta o platforma online de incredere pentru a va plasa pariurile, pariurile sportive Winner au un bonus grozav de bun venit care va va starni cu siguranta interesul. Specificul exact al bonusului de bun venit poate diferi in functie de locatia jucatorului. Cu toate acestea, deoarece revizuim aceasta casa de pariuri sportive din perspectiva pariorilor sportivi din Romania, vom detalia bonusul de bun venit oferit de Winner Sportsbook pentru jucatorii din Romania.

Bonusuri la Winner

La casa de pariuri sportive Winner, bonusul de bun venit a fost conceput pentru a atrage jucatori si a-i determina sa se inscrie ca membri. Cu un astfel de bonus plin de satisfactii care va asteapta, bonusul de bun venit sa dovedit eficient in a atrage o multime de noi membri. Nu numai ca ai acces la o casa de pariuri sportive si la un cazinou online atunci cand te inscrii la Winner, ci si la un start excelent datorita bonusului de bun venit.

Winner se concentreaza, de asemenea, pe mentinerea bazei de utilizatori si pe membrii fericiti. Acesta este motivul pentru care veti vedea o serie de bonusuri pentru membrii existenti. Deoarece Winner sportsbook and casino lucreaza mereu la introducerea de noi promotii interesante, le recomandam jucatorilor sa se aboneze la buletinul informativ Winner prin e-mail si la comunicatiile prin SMS. Acest lucru va va asigura ca veti fi anuntat de fiecare data cand exista un bonus generos nou pe care il puteti exploata si din care puteti face bani. Va puteti abona la comunicarile prin e-mail si SMS in timpul procesului de inregistrare. Daca v-ati inregistrat deja, dar nu v-ati abonat, va puteti abona in continuare contactand echipa de asistenta pentru clienti a Winner.

Bonus de bun venit

Datorita bonusului de bun venit splendid de la Winner, jucatorii noi se pot bucura de un suculent bonus de depunere de 500 ron pana la maximum 1000 ron. Exista niste termeni si conditii care se aplica. Pentru inceput, trebuie sa faceti o depunere minima de cel putin 30 EUR pentru a fi eligibil pentru acest bonus. In al doilea rand, bonusul are o cerinta de pariere de 30 de ori care trebuie indeplinita inainte de a putea retrage banii bonus. De asemenea, acest lucru se aplica numai pentru prima depunere la Winner.

Cu acest bonus de bun venit in vigoare, daca ar fi sa depuneti 500 ron ca prima depunere dupa inscriere, Winner va egala depunerea dvs. si va va oferi gratuit 500 ron in plus. Deci, acum veti avea un total de 1000 ron pentru a juca.

Alte promotii

Prin amabilitatea acestei promotii, pariorii carora le place sa parieze pe golf pot castiga un pariu gratuit prin simpla plasare a unui pariu de golf de peste 5 EUR pe orice castigator absolut al turneului european sau PGA.

Daca selectia dvs. nu castiga, dar ajunge sa fie pe locul 2 sau 3, veti primi un pariu gratuit cu valoarea echivalenta cu pariul dvs. initial castigator.

Valoarea maxima a pariului gratuit nu poate depasi 100 ron, iar pariul gratuit trebuie sa fie epuizat in 7 zile, altfel expira.

Pasionatilor de pariuri pe golf care prefera sa plaseze pariuri „accas” sau „cumulator” le poate placea foarte mult aceasta oferta de la Winner sportsbook.

Conform acestei promotii, puteti castiga un pariu gratuit de pana la 100 ron daca si cand pierdeti un pariu acca cu un singur etapa, nici mai mult, nici mai putin. Pentru a fi eligibil pentru aceasta oferta, trebuie sa plasati un pariu cu 2/3 de bile care sa contina cel putin 4 selectii la orice turneu PGA sau European Tour.

Asigurati-va ca utilizati pariul gratuit in termen de 7 zile de la data emiterii.

Știri relevante