Menu

Winner ro pariuri sportive

winner ro pariuri sportive

Pe langa fabulosul Bonus de bun venit pentru castigatori, exista multe mai multe pariuri gratuite pentru sporturi Winner.

 • 1000 ron Mobil Pariuri gratuite de loialitate – Primiti un pariu gratuit de 50 ron pentru fiecare pariu de 1000 ron (20 x 50 ron) plasat prin intermediul mobilului la evenimentele de curse sau Fotbal în joc / Tenis / NFL / NBA / MLB / NHL / Snooker si Darts.
 • Pariu gratuit la golf daca este al 2-lea sau al 3-lea – Plasati un pariu de golf pe bani reali înainte de turneu de 25 ron+ pe orice piata de castigator absolut al Turului European/PGA. Daca pariul termina fie pe locul 2, fie pe locul 3, veti primi partea castigatoare a mizei dvs. ca pariu gratuit de pana la 100 ron.
 • Football Acca Club – Acca gratuit de 25 ron saptamanal – Plasati minim 5 x 25 ron la 4+ accas în anumite competitii între luni si duminica si primiti un pariu gratuit pentru castigator de 25 ron daca 1 (o) echipa va dezamageste. Plasati un acca de 6 ori mai mult pe competitiile si pietele selectate, daca 1 (una) selectie pierde, obtineti egalarea mizei ca pariu gratuit castigator de pana la 100 ron.
 • Batut de o lungime – Plaseaza un castig cu bani reali sau un simplu în fiecare fel de 25 ron+ si primesti miza egalata ca pariu gratuit de pana la 100 ron daca calul tau termina pe locul 2 cu o lungime sau mai putin.
 • Bonusuri acumulatoare de tenis Asigurare Acca: plasati un acca de 5 ori mai mult pe pietele selectate si obtineti o miza egala ca fonduri de pariu gratuit pentru castigator de pana la 100 ron daca o selectie pierde cota minima 1/5 pe fiecare etapa.
 • Bonus în numerar de tenis: plasati un acca de tenis de 2 ori mai mult. Daca acca castiga, obtineti 5%-50% din castigurile dvs. ca bonus în numerar de pana la 30.000 ron.
 • Asigurare Golf Acca pe 4+ folds – Plasati un 4+ fold 2/3 Ball Acca la orice eveniment European/PGA Tour. Daca 1 (o) selectie pierde, miza dvs. va fi returnata ca pariu gratuit de pana la 100 ron.
 • Bonusuri de acumulare sportiva din SUA – Asigurare Acca – Plasati un acca de 5 ori mai mult pentru orice sport din SUA. Daca o selectie pierde, miza dvs. va fi rambursata ca pariu gratuit de pana la 100 ron.
 • Lucky Streak! – Daca plasati un Lucky 15, Lucky 31 sau un Lucky 63 si aveti un singur castigator, Winner sportsbook va dubla cota la selectia unica castigatoare. Disponibil pentru toate pariurile de curse din Marea Britanie si Irlanda, în fiecare zi!
 • Rambursare VIP! – VIP Cashback se plateste pentru pierderile nete saptamanale si nu pentru fiecare pierdere. Suma Cashback este calculata ca Pierderi – Castiguri – bonusuri acordate = Pierderi nete în timpul unei anumite perioade de timp.

Casa de pariuri Winner are o prezenta online doar din 2013, dar a crescut enorm în popularitate într-un interval de timp atat de scurt.

Cu un bonus de bun venit Winner remarcabil si o selectie grozava de promotii suplimentare oferite, este usor de înteles de ce Winner continua sa atraga o multime de personalitati.

Site-ul de pariuri sportive Winner este usor de navigat si, desi gama de piete si cote oferite sunt competitive, mai degraba decat sa fie ceva cu adevarat remarcabil, exista destule despre Winner Sports pentru ca acestia sa pretinda în mod justificat ca fac parte din stabilirea casei de pariuri acum.

 • Cotele castigatorului tind sa fie aproximativ în concordanta cu standardul industriei, desi cu promotiile zilnice de cote îmbunatatite, exista întotdeauna posibilitatea de a obtine o valoare de pariuri cu adevarat excelenta.
 • Exista o multime de profunzime în ceea ce priveste sporturile oferite si gama de piete disponibile în cadrul acestora la casa de pariuri sportive Winner, oferind o selectie care este egala cu majoritatea caselor de pariuri consacrate.
 • Pe langa pariurile sportive, exista si piete specializate pentru politica, premii si cote de pariuri reality TV.

Știri relevante