Witches Charm cat de dragute pot fi vrajitoarele la slots

Doar pentru ca un anumit slot online are tema de Halloween nu inseamna ca nu poti invarti rolele in niciun alt moment al anului. Din coincidenta, totusi, se apropie de acea perioada infricosatoare a anului, in timp ce verificam aceasta versiune de la Nextgen Gaming – se numeste Charms & Witches si puteti citi totul despre aceasta mai jos.

Charms & Witches este un slot cu cinci role cu trei randuri si douazeci si cinci de linii de plata fixe; totul este foarte infricosator, intr-un mod dragut, iar rolele mohorate se invart pe un fundal de porti scartaitoare, dovleci infricosatori sculptati si o luna plina uriasa pe cerul noptii.

farmece-vrajitoare-salbatice Toate simbolurile sunt legate de tema si astfel avem vrajitoarea blonda, un sobolan, un corb, o broasca, o potiune verde, o sperietoare de dovleac, o pisica neagra, o palarie de vrajitoare, un pantof negru si un farmec ghinionist.

Simbolul salbatic este un ciocan de aur si il va substitui pe toti ceilalti, cu exceptia pentru a face o combinatie castigatoare, cu exceptia bonusului paharului si a icoanelor de imprastiere a liliecilor.

Charms-witches-scatter Acest lucru este declansat prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri scatter scatter oriunde in vedere si vi se vor acorda zece rotiri gratuite cu toate castigurile dublate (cu exceptia premiilor Pick Me). Aterizarea a inca trei lilieci imprastiati va acorda inca zece rotiri gratuite.

Acest lucru se intampla aleatoriu in jocul de baza si in rotiri gratuite si veti vedea un roi de lilieci zburand pe ecran, transformand cel putin un simbol salbatic.

Orice victorie poate fi jucata facand clic pe butonul inimilor / cluburilor de sub role; incercati sa dublati sau cvadruplati acea suma ghicind corect urmatoarea culoare sau costum.

Farmece si vrajitoare este un joc suficient de redat care merita verificat, mai ales cand Halloween vine din nou; este vesel infricosator si vine cu un RTP de 95,53%.

Slotul Witches Charm va invita sa colectati bonusuri si sa formati combinatii castigatoare pe cinci role si 15 linii. EGT a pregatit rotiri gratuite pentru colectarea simbolurilor Scatter, o caracteristica de castig dublu pentru combinatiile cu simbolul Wild si sansa de a risca castiguri in jocul dublu sau nimic.

Deoarece slotul Witches Charm este disponibil in versiunea demo, moneda speciala din joc, creditele, este folosita in joc. Acestea sunt disponibile in contul dvs. pe masura ce sloturile se incarca si sunt actualizate cand pagina este reincarcata. Cea mai mare plata de 200.000 de credite se acorda pentru cinci simboluri Wild, atunci cand se joaca cu pariul maxim.

Știri relevante