Menu

WMS are cele mai prietenoase sloturi din lume

WMS are cele mai prietenoase sloturi din lume

Unul dintre cele mai mari sloturi marca WMS, Friends ii reuneste pe Ross, Rachel, Joey, Phoebe, Chandler si Monica in cele 5 tambururi de distractie.

Jocul cu sloturi Friends ofera simboluri stivuite, momente iconice din emisiune si un bonus pe roti cu plati mari cu premii. Este o calatorie mare, dar ar putea fi cateva premii mari care vor fi intotdeauna acolo. Haideti sa facem o excursie la Central Perk pentru a vedea daca acesta este aparatul de slot adecvat pentru amatorii de nostalgie

Prietenii a fost un adevarat fenomen al televiziunii anilor ’90. Comedia a urmat un grup de prieteni care traiesc in Manhattan. Spectacolul s-a desfasurat timp de 10 sezoane din 1994 pana in 2004 si a facut celebre vedete precum Jennifer Aniston, David Schwimmer si Matt LeBlanc.

La sfarsitul anului 2019, vedetele Prietenilor au spart aproape internetul cu o fotografie de reunire a distributiei. Poza reuniunii Friends a devenit virala, Jennifer Aniston atragand 11 milioane de adepti Instagram intr-o singura zi. Este corect sa spunem ca Friends are inca milioane de fani in intreaga lume.

Acest slot online Friends provine de la cel mai important dezvoltator de jocuri WMS, acum parte a marcii SG Gaming mai mare. Este un slot cu 4 randuri, 5 tambururi, care prezinta unele imagini din emisiune, dar muzica are doar o asemanare trecatoare cu melodia clasica a The Rembrandts. S-ar putea sa doriti sa apasati butonul de mutare in timp ce jucati.

Miza este insa mult mai mica in slot-ul Friends Friends online. Pariurile incep de la 0,01 si trebuie inregistrate 40 de linii de plata. Puteti seta monedele dvs. la 2.00 pentru o miza de baza de 80.00. RTP in jocurile de sloturi Friends este de 96%, dar am constatat ca volatilitatea este destul de mare.

Platile din slotul online Friends incep de la 2x-10x linie pariata pentru chitara, semnul Central Perk sau ceasca de cafea, pana la 2x-15x pentru rate sau simboluri ale personajului. Simbolul celor trei baieti plateste 5x la 25x, in timp ce simbolul celor trei fete plateste 5x la 30x. Simbolul fotografierii de grup este pictograma jackpot-ului si plateste pariul pe linie 8x – 40x.

Poza clasica a celor sase prieteni care merg pe linie este simbolul salbatic al jocului. Acesta plateste 25x la 500x cand aterizati 3, 4 sau 5, iar wilds-urile vor inlocui toate pictogramele, cu exceptia simbolurilor bonus si a wild-jackpot-urilor.

Echipa noastra de recenzie a prietenilor a descoperit ca acele scenarii de jackpot sunt incredibil de profitabile. Veti castiga un jackpot de 100.000,00 daca aterizati o gramada completa de wildpot-uri jackpot pe mulinele 2, 3 si 4. In plus, simboluri stivuite de mister pot aparea pe orice rotire pentru a consolida castigurile.

Știri relevante