Xmas Joker un personaj hais ce ne aduce castig

Xmas Joker un personaj hais ce ne aduce castig

Titlul acestui slot explica destul de mult despre ce este vorba. Toate simbolurile reprezinta obiecte pe care le-ai gasi adesea in casa ta de Craciun. Melodia „Jingle Bells” se joaca in fundal in timp ce rolele se invart. Jokerul este de obicei vazut pe carti de joc decat ca un personaj de Craciun, dar este totusi acolo, oferindu-ti cadouri in loc de Mos Craciun. Totul arata frumos decorat, culorile verde si rosu dominand aspectul.

Xmas Joker este destul de simplu. Setati dimensiunea monedei si rotiti-va. Exista 5 linii de plata – trei pentru fiecare linie orizontala si doua diagonale. Scopul este de a conecta trei dintre aceleasi simboluri intr-una din liniile de plata. Cu toate acestea, este vorba de rotiri gratuite, deoarece acestea va pot recompensa cu cel mai mare castig. Odata ce aceasta runda este declansata, se adauga cateva simboluri suplimentare care ascund recompense masive. Exista, de asemenea, o optiune de redare automata, care va permite sa alegeti cate rotiri neintrerupte doriti ca jocul sa se joace singur.

Exista doar cinci simboluri de baza in Xmas Joker. Acestea includ un om de turta dulce, o baietel, bastoane de bomboane si cateva clopote. Desigur, niciun pom de Craciun nu este complet fara o stea care merge deasupra lui. Deci, in mod natural, acesta este cel mai valoros simbol de baza al tuturor.

In primul rand, veti primi 10 rotiri gratuite odata ce incepe runda. Aici puteti castiga conectand simbolurile de baza la fel ca in jocul obisnuit. Cu toate acestea, un alt simbol scatter va fi adaugat in timpul acestei runde in loc de Joker. Cutia de cadouri roz reprezinta acest simbol si trebuie sa obtineti cel putin doua dintre ele pentru a castiga.

Odata ce au aparut cele doua cutii de cadouri roz, vei fi recompensat cu 1-100x miza ta. Faceti calculele despre care poate fi cel mai mare castig potential. Daca primesti trei cutii intr-o singura rotire, vor fi adaugate inca zece rotiri gratuite. Numarul maxim de rotiri gratuite pe care le puteti obtine intr-o singura runda este de cincizeci.

Imaginati-va ca beti o ceasca calda de ceai in timp ce afara ninge. Decoratiunile tale sunt aprinse, copacul este pregatit si ti-ai luat un timp meritat de la munca. Te-ai saturat de toate filmele de Craciun pe care le-ai vizionat deja de o suta de ori, asa ca ai pofta de un nou divertisment.

Xmas Joker va va mentine ceea ce meritati de Craciun. Desigur, il puteti juca oricand doriti. Este un slot simplu 3 × 3 care ascunde un mare jackpot prezent rezervat celor mai norocosi jucatori. Daca sunteti gata sa incercati sa jucati Xmas Joker pe bani reali, faceti acest lucru la unele dintre cele mai bune cazinouri online din jur, cum ar fi 888Casino.

Știri relevante