Menu

Yggdrasil slots un producator special de terminale

Yggdrasil slots un producator special de terminale

Pentru o companie care a fost fondata abia la inceputul anului 2013, Yggdrasil a avut deja un impact deja. Au fost castigatori ai prestigiosului premiu EGR B2B din 2015. Cand jucati sloturi proiectate de Yggdrasil, veti observa ca jocurile au o abordare inovatoare care nu respecta intotdeauna formatele traditionale.

Grafic, il notez pe Yggdrasil ca acolo, cu cele mai bune (BetSoft mai are un nas inainte!). Jocurile au un aspect si unicat. Multe dintre simboluri plutesc peste scene exotice si explodeaza in viata atunci cand creeaza victorii. Veti gasi, de asemenea, chiar si cele mai ciudate obiecte (virusi, dragoni pentru copii) au multa personalitate.

Exista intotdeauna un echilibru cu sloturile. Sigur, toata lumea adora ceva nou si nou … Cu toate acestea, daca un furnizor de programe de slot se indeparteaza prea departe de formulele incercate si de incredere, acestea ar putea ajunge cu un dud complet.

Jackpot-uri pentru sloturi YggdrasilPartand la o parte faptul ca nu exista dubii in gama Yggdrasil (pana acum!), Cred ca aceasta casa software a intins granitele frumos.

Este esential faptul ca grafica, animatiile si elementele mici ale jocului sunt uimitoare. Sunt proaspete, inovatoare si nu dau nici o teama sa iasa in evidenta. In acelasi timp, miezul fiecarui joc este jocurile de sloturi solide, lucru cu care suntem cu totii familiarizati. Virusuri distractive cu personalitati – grozave, desi sa avem acele victorii mari (si aproape ratari) la frecventa potrivita. Elemente progresive, sigur, desi despre o schimbare de ritm – de exemplu, „fragmente” suplimentare in slotul Sherlock Holmes… Din nou si din nou, Yggdrasil obtine acest echilibru corect!

Fiind o companie atat de noua, singura zona care are nevoie de crestere este atunci cand vine vorba de sloturile lor Jackpot. Primul lor slot Jackpot, „Joker Millions” s-a dovedit a fi o alegere populara. Accentul pentru joc este inca pe gameplay, dupa cum spune Fredrik Elmqvist, CEO-ul companiei – „Jackpot-urile progresive sunt un instrument excelent de marketing pentru operatori, dar nu am vrut sa facem din Joker Millions totul despre jackpot. Majoritatea sloturilor jackpot online sunt cu o variatie redusa, daca eliminati jackpot-ul real din ecuatie, dar Joker Millions are, de asemenea, elemente foarte interesante in jocul de baza. „

Fiecare din gama Yggdrasil are cinci tambururi, dar nu le este frica sa-l amestece in joc, unele sloturi care prezinta machete originale in forma de diamant sau sunt inalte de 4 randuri. Veti gasi o varietate de linii de plata disponibile, in timp ce functiile bonus ofera o combinatie bogata de jocuri secundare extrem de redabile pe ecran si bonusuri originale. Grafic, toate jocurile sunt excelente pe tot parcursul, gama avand un anumit sentiment distinctiv, asa ca veti sti ca jucati un joc de Yggdrasil doar din punct de vedere vizual.

Știri relevante