Menu

YouWager pariuri in stil american de pe continentul american

YouWager pariuri in stil american de pe continentul american

YouWager este in jurul industriei caselor de sport online de aproape 25 de ani si este disponibil atat pentru clientii din SUA, cat si pentru cei internationali si ofera servicii clientilor exceptionali pentru intreaga lor baza de clienti. Sunt considerati ca fiind unul dintre cele mai stabile case sportive online existente si sunt la fel de fiabile ca orice companie cu care ne ocupam.

Pe langa faptul ca va ofera optiunea tipica de pariere pe toate ligile sportive majore, YouWager ofera clientilor lor sa parieze pe sporturi greu de gasit, cum ar fi ESPORT, LOL si acele sporturi care nu sunt la fel de comune precum cursele de rugby si auto! In fiecare dintre aceste sporturi, acestea ofera, de asemenea, pariuri viitoare si o multitudine de optiuni pe placul tuturor.

Una dintre cele mai unice caracteristici ale site-ului web al YouWager este optiunea de a putea sorta pariuri in functie de tipul de pariu. Acest lucru este excelent pentru acele perioade in care pur si simplu cautati sa plasati un pariu drept si sa nu treceti prin dificultatile de derulare prin optiunile altor pariuri. Aceasta optiune nu este disponibila la majoritatea celorlalte case sportive si le sorteaza in afara de celelalte.

Site-ul web al YouWager este destul de de baza si este clar, dar o parte frumoasa este ca este complet flexibil la platformele mobile. Indiferent daca utilizati un smartphone mobil, o tableta sau un alt dispozitiv mobil, site-ul web YouWager poate fi utilizat si accesibil pe dispozitivul dvs. mobil.

Unul dintre cele mai populare moduri de a paria in acest deceniu este Pariurile live. Pariurile live sunt disponibile la YouWager pentru diferite sporturi si tipuri de pariuri. YouWager le permite clientilor sa parieze live pe jocuri, sferturi, jumatati, perioade, ore suplimentare si rezultatul final al jocurilor. Pariurile live este o modalitate excelenta de a profita de unele cote umflate intr-un joc pe care il urmaresti live.

La fel ca alte case sportive online, YouWager ofera un carnet de cursa pentru iubitorii curselor de cai. YouWager permite clientilor sai sa parieze pe piste de cai din intreaga lume. Toate principalele piste de curse de cai, cum ar fi Aqueduct, Belmont Park, Churchill Downs, Gulfstream, Oaklawn, Saratoga, Santa Anita si multe altele sunt acoperite la You Wager.

Pe langa faptul ca ofera cateva optiuni grozave pentru cartea de sport, YouWager are un casino online frumos de care multi clienti se bucura. Cazinoul lor ofera Jocuri de masa, Video Poker, Slot Machines si multe altele! Ei chiar ofera celor distractivi sa joace zgarieturi si jocuri keno pe care toti am ajuns sa-i iubim!

YouWager este unul dintre putinele case sportive online care ofera clientilor lor posibilitatea de a primi plati gratuite. Exista doua modalitati prin care poti primi un platit gratuit cu YouWager. Primul este prin utilizarea Bitcoin. Bitcoin va permite sa efectuati gratuit depuneri si retrageri la YouWager. A doua modalitate este prin plasarea unui pariu in fiecare saptamana timp de 4 saptamani consecutive si castigarea unei plati gratuite.

YouWager va permite sa faceti o depunere cu Bitcoin, care va va oferi posibilitatea de a pune pariuri folosind Bitcoin. Acestea va vor permite, de asemenea, sa faceti cereri de plata folosind Bitcoin. In plus, ei iti vor oferi un bonus de depunere de 50% foarte frumos de pana la 1000 $ la prima depunere folosind Bitcoin, Bitcoin Cash sau Litecoin.

YouWager are un bonus placut de inregistrare si reincarcare, dar pe deasupra va puteti bucura de multe alte promotii, asa cum se vede mai jos.

Bonus de inregistrare 65%

Depunere de pana la 1000 USD – Depuneti cel putin 100 USD pentru a beneficia de bonusul de 65%. Exista un rol de redresare 10X si retinere de 30 de zile cu un bonus maxim de 500 $.

Bonus de reincarcare 20%

Bonus de pana la 400 $ – Depuneti 500 $ – 2000 $ si primiti un bonus de 20% pentru joc gratuit. Exista un rollover 4.5X si o retinere de 30 de zile pentru acest bonus.

Știri relevante