Menu

Youwin aici pariurile se fac cel mai usor

Youwin aici pariurile se fac cel mai usor

Bookmaker-ul youwin ofera clientilor sai existenti, din ceea ce am gasit in timpul recenziei youwin, un pachet general bine completat. In mod regulat, oferte speciale pentru bonusuri oferite de dvs. vor fi oferite in mod regulat, bonusuri frecvente si chiar interesante. In prezent, brandul intampina clientii noi cu o oferta de bonusuri youwin de un pariu gratuit de 100 de lire sterline. Exista, de asemenea, o oferta pentru 250 de lire sterline la inscrierea la cazinou. Conditiile de bonus aici sunt aceleasi cu bonusurile existente pentru clienti, adica stricte.

Daca un incepator de pariuri sportive are o multime de intrebari sau unele indoieli, acum pot utiliza functia de ajutor a site-ului web in mod eficient, mai degraba decat sa contacteze un consilier. Daca exista o intrebare ca intrebarile frecvente sau sectiunea de ajutor nu au un raspuns pentru acest lucru, contactul poate fi realizat cu asistenta clientilor, oarecum lenta, oferita de dvs.. Cu toate acestea, asistenta pentru clienti nu poate fi atinsa prin telefon, ci doar prin utilizarea optiunii de chat live sau prin e-mail (support@youwin.com). Experientele practice ale dvs. cu privire la asistenta clientilor, au fost experienta OpenOdds foarte indelungata, in special in ceea ce priveste e-mailurile. Acesta este un domeniu al companiei care are clar nevoie de munca.

Cele mai populare tipuri de sport, care au si cele mai mari cifre de afaceri, la youwin sunt fotbalul, tenisul, Formula 1, baschetul si hocheiul pe gheata. Chiar si tipurile de sport si produsele de pariuri din jurul acestor alergatori lungi sunt demne de mentionat: nu numai ca este posibil sa pariati pe tipurile de sport americane Fotbal american, baseball si MMA / UFC (arte martiale mixte), dar si pe sporturi clasice, cum ar fi darts , cricket, golf, rugby (Liga si Uniune) si snooker. Sectiunea de fotbal de la youwin este, de departe, una dintre cele mai mari sectiuni si nu ofera doar pariuri individuale, pariuri combinate si pariuri sistem, dar si numeroase pariuri speciale. Produsul disponibil pentru unele dintre tipurile de sport mai putin populare devine destul de subtire rapid la youwin.

Calitatea cotei de pariere a fost, pe vremea anterioara ca Winunited, adesea o problema. Lucrurile s-au schimbat din fericire de la schimbarea la tine. Sansele de pariere pentru pariurile preferate de la youwin sunt acum foarte competitive. Majoritatea sanselor gasite la youwin sunt astazi cel putin peste medie. Sansele pentru anumite tipuri de sport si chiar pentru cateva ligi sunt destul de competitive. Cu toate acestea, opiniile cu privire la cotele de pariere ale lui Youwin sunt impartite. Acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca youwin produce cote destul de bune pentru cateva tipuri de sport, dar in alte domenii cifrele lor raman.

Pagina web a site-ului este, in general, destul de transparenta si respecta asteptarile pe care un utilizator le are pentru un site de case de pariuri, dar navigarea este contrara celei standardelor de ramura cunoscute in multe puncte importante. Cineva care nu pariaza frecvent pe youwin si nu are alte conturi de pariuri proprii, nu ar trebui sa aiba probleme in acest sens. Cei mai pasionati pariori sportivi, insa, au adesea mai mult de 10 conturi cu diverse case de pariuri si, prin urmare, trebuie sa se obisnuiasca destul de des cu noile site-uri web. In experienta noastra, timpul de incarcare a site-ului web youwin nu este nici cel mai bun: in momentele cu trafic ridicat, cum ar fi sambata dupa-amiaza sau in zilele de joc ale Ligii Campionilor, exista adesea timpi de asteptare si, in cel mai rau caz, site-ul poate chiar nu reusesc. Aceasta poate fi o problema majora atat pentru pariorii incepatori, cat si pentru cei profesionisti si s-a reflectat in evaluarea dvs.

Știri relevante