Menu

Agentiile Superbet in si in afara tarii

Agentiile Superbet in si in afara tarii

Superbet, una dintre cele mai mari case de pariuri din Romania, si-a lansat oficial operatiunile pe piata poloneza. Acesta va deschide 50 de agentii de pariuri pana la sfarsitul acestui an.

Compania a format de asemenea echipe pentru a intra pe pietele din Serbia si Slovacia anul viitor, a declarat directorul general al Superbet Romania, Vlad Ardeleanu.

Superbet Polonia a primit o licenta de operare cu amanuntul in octombrie. Acesta este singurul operator de pariuri strain autorizat sa opereze pe piata poloneza, potrivit companiei.

Compania va deschide primele agentii in Polonia saptamana aceasta. Acestea vor fi situate in Varsovia, Katowice, Cracovia, Wrocław, Poznań si Gdańsk. Investitia in agentiile poloneze ajunge la cateva milioane de euro.

Superbet are peste 1.000 de agentii in Romania. Planifica sa deschida noi agentii anul viitor.

Superbet Holding Romania opereaza patru marci de vanzare cu amanuntul, respectiv Superbet, BetArena, GoBet si Magic Jackpot. Profitul companiei in Romania a atins anul trecut 27,1 milioane RON (5,8 milioane EUR), triplu fata de 2015. Volumul total al pariurilor sportive in Romania este de 4 miliarde EUR, potrivit surselor pietei.
Superbet intentioneaza sa-si extinda prezenta in Polonia si, in plus, peste 50 de locatii terestre pentru lansarea serviciilor de pariuri online si mobile in viitorul apropiat.

CEO-ul Superbet Polska, Aleš Dobeš, a declarat ca compania intentioneaza sa isi imbunatateasca serviciile si sa le adapteze la piata de pariuri poloneza.

Stirile despre extinderea viitoarei Superbet in Polonia au aparut dupa ce autoritatile poloneze au adaugat peste doua sute de domenii de operatori online fara licenta pe lista neagra care este actualizata constant.

Polonia a inceput sa adauge operatori de jocuri de noroc online pe lista neagra in vara anului trecut, dupa ce a fost introdusa o legislatie actualizata care a inclus licentiere si impozitare (12% impozit pe cifra de afaceri)

Știri relevante