Casa Pariurilor

Am analizat amanuntit Casa Pariurilor si i-am acordat un rating de reputatie perfecta, care este cel mai bun rating pe care orice cazinou il poate obtine de la noi. In analiza noastra, am luat in considerare reclamatiile jucatorilor cazinoului, veniturile estimate, licenta, autenticitatea jocurilor, calitatea asistentei pentru clienti, corectitudinea termenilor si conditiilor, limitele de retragere si castig si alti factori. Cititi recenzia completa de mai jos si aflati mai multe despre acest cazinou.

Conform cercetarilor si estimarilor noastre, Casa Pariurilor este un cazinou online mare, cu un venit si un numar mare de jucatori. Venitul unui cazinou este un factor important, intrucat cazinourile mai mari nu ar trebui sa aiba probleme cu plata unor victorii mari, in timp ce cazinourile mai mici s-ar putea lupta daca reusesti sa castigi cu adevarat mare.

Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este conectat la cazinourile terestre sau la magazinele de pariuri. Judecand doar dupa site-ul cazinoului online, acest cazinou ar avea un rating mai mic pe care il are in prezent de la noi, totusi, din cauza disponibilitatii unitatilor de caramida si a credibilitatii pe care acestea o adauga cazinoului online, am decis sa cresteti putin ratingul nostru.

Pe baza tuturor informatiilor mentionate in aceasta recenzie si a calitatii noastre de reputatie perfecta pentru acest cazinou, putem spune in mod concludent ca Casa Pariurilor este un loc minunat pentru a juca. Daca sunteti in cautarea unui cazinou online perfect, va recomandam sa il incercati.

Casa Pariurilor este o companie romaneasca de pariuri care vine cu una dintre cele mai bune marje de pariuri pentru evenimentele de fotbal: doar 6,3%, comparativ cu alte case de pariuri de pe aceeasi piata. Exista o mare varietate de posibilitati de pariere (inclusiv numarul de cornere, ora exacta a scorului si asa mai departe).

Pariurile sportive au fost intotdeauna o industrie interesanta in Romania. Incepand din 2010, unele case de pariuri si-au mutat activitatea de pe strada in mediul digital. Pariorii erau sceptici, dar din ce in ce mai multi au incercat ofertele si promotiile atractive disponibile online. Datorita concurentei crescute, unele case de pariuri au inceput sa ofere promotii lipsite de etica. Si atunci a aparut nevoia unor reglementari clare.

In primul rand, fiecare punter trebuie sa-si demonstreze identitatea. Pentru a face acest lucru, casele de pariuri au introdus un nou proces (denumit in mod obisnuit Cunoaste-ti clientul sau K.Y.C.). In mod literal inseamna ca trebuie sa trimiteti fotocopii ale unor documente care demonstreaza varsta, cetatenia si adresa curenta.

In al doilea rand, exista anumite impozite care trebuie platite la jocurile de noroc online din Romania. Cand depuneti fonduri in contul dvs. de jocuri de noroc, trebuie sa platiti 2% impozite (indiferent de metoda de plata aleasa). In plus, exista impozite pe venit care cresc in functie de castigurile dvs. Dar toate aceste taxe sunt deduse automat de casa de pariuri.

Nu in ultimul rand, fiecare casa de pariuri trebuie sa detina o licenta valabila emisa de O.N.J.N. Aceasta licenta le permite sa ofere utilizatorilor lor jocuri de noroc online si servicii de jocuri de noroc. Este valabil pentru o perioada de 10 ani calendaristici si trebuie reinnoit inainte de expirarea perioadei. Scopul sau este sa se asigure ca nici o firma-fantoma nu dispare din banii pariorilor romani.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri