Pro și Contra


 • Bonus de bun venit consistent
 • Existența unui program VIP
 • Bonusuri constante
 • Existența jocului Speed Hold’em
 • Aplicație mobilă ce oferă uneori timpi îndelungați de așteptare
2/5
Triplează-ţi balanţa până la €1.500
Înregistrare

Prezentare generală


 • Site-ul web:
  www.poker.netbet.ro
 • Companie:
  NetBet Enterprises Ltd.
 • Adresa:
  Ewropa Business Centre, etaj 3, camera 704, birou A, str. Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
 • ONJN licență:
  L1160651W000195

NetBet, autointitulat „cel mai mare cazino online din România”, oferă și un serviciu de poker. Netbet încearcă să atragă cu un bonus de bun-venit 💵 de 200% până la 1.500 de euro. Acest lucru înseamnă că vei primi de două ori prima depusă pentru prima oară pe acest site, la serviciul de poker.

Netbet Poker

♠️ Netbet Poker – un lider în domeniu

Netbet reprezintă un lider de piață în domeniul jocurilor de noroc. Vorbim despre unul din operatorii favoriți ai românilor pasionați de pariuri sportive, cazino și poker. Netbet a fost unul din primele nume licențiate în aria jocurilor de noroc de la noi din țară. ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) a acordat o licență de funcționare pe data de 29.06.2016, ce are numărul de licență L1160651W000195 și este valabilă până la 30.06.2026.

Netbet poker

Compania își are originile în anul 2001, atunci când a fost înființată pe teritoriul Maltei. Inițial, platforma Netbet fusese lansată pe teritoriul Angliei și al Franței. Apoi însă, serviciile au devenit disponibile în multe alte piețe reglementate de pe suprafața Europei, printre care și România. Site-ul este disponibil în peste 10 limbi, iar de calitatea serviciilor sunt responsabili în prezent peste 500 de angajați. Ca un operator online de top care se respectă, Netbet a dezvoltat o secțiune separată dedicată exclusiv iubitorilor de Poker. Aceasta este disponibilă atât pe site-ul online, cât și pe dispozitivele mobile.

Nu sunt puține beneficiile Netbet Poker și tocmai din acest motiv vorbim despre un lider în domeniu. Clienții Netbet pot juca Poker online la turnee de top, pot încasa un bonus de bun venit mult peste media pieței, pot adera la un program VIP și se pot bucura de recompense de loialitate și multe promoții. Platforma Netbet este una sigură, securizată și licențiată. Metodele de plată sunt multiple, iar tranzacțiile pot fi efectuate în doar câteva secunde. Compania operează sub licența Malta, nr MGA/B2C/126/2006, emisă în data de 18.08.2018. În cele ce urmează, poți găsi informații utile despre platforma Netbet Poker sau jocurile pe care aceștia le au disponibile. De asemenea, vei afla răspunsul la cele mai importante întrebări și vei putea înțelege cum îți poți alimenta contul și efectua retrageri în siguranță. La finalul articolului, am selectat cele mai importante puncte pro și contra, pe baza unei analize îndelungate.


💰 Netbet Poker Bonus de Bun Venit

Bonusul de bun venit la Netbet Poker este unul mai mult decât generos și se poate ridica la suma de 1500 EURO. Mai exact, operatorul online îți acordă 200% din valoarea primei depuneri, iar acest lucru nu este tot. După ce ți-ai alimentat contul pentru prima dată, îți va fi creditat un bonus gratuit de 20 EURO, sub formă de bani cash. Mai mult decât atât, vei primi 3 intrări exclusive la turneele Freeroll „VIP Instant Win” și 2 intrări exclusive la turneele Freeroll „Daily Final”.

Netbet poker bonus

Pentru a putea beneficia de acești 20 EURO adiționali, la prima depunere utilizează codul promoțional „FREE20”. 50% din bonusul cash va fi creditat instant în contul tău, iar 50% la 7 zile distanță, de la efectuarea depunerii. Promoția se adresează exclusiv clienților noi, ce au împlinit vârsta de 18 ani și au rezidență în România. Fiecare persoană are dreptul la un singur bonus de bun venit pe platforma Netbet Poker. Pentru a beneficia de acest pachet, prima depunere trebuie să fie efectuată prin intermediul cardului bancar, Revolut, Paysafecard, Octocash, Skrill, Neteller, Smith&Smith, TopPay sau un transfer bancar.


🎁 Netbet Poker Bonusuri și Promoții

Pe lângă bonusul de bun venit, Netbet le oferă clienților deja existenți și alte oferte speciale.

Netbet poker promotii

Colecționarii de cărți

Această promoție presupune colecționarea a cât mai multe piese de puzzle din cele 116 existente. În momentul în care clientul completează un puzzle din secțiunea „Misiuni” va câștiga un talon răzuibil și va completa următorul puzzle. Acestea pot fi completate la mesele Twister – unde un buy-in are o valoare de minim 5 EURO – dar și la mese cash, de No Limit Texas Hold’em (cu blind minim 0.05 EURO / 0.10). Premiile potențiale pentru taloanele răzuibile au o valoare cuprinsă în intervalul 1-7777 EURO.

The Superstack

Acesta este un turneu amplu Flighted PKO, a cărui buy-in este de 25 EURO, iar fondul de premii se ridică la suma de 200.000 EURO. Zilnic, sunt disponibili sateliți Freebuy, cu ajutorul cărora se pot câștiga bilete de intrare.

Twister Poker

Roata Norocului se învârte automat înainte ca un joc de Twister să înceapă, iar ea va decide în mod aleatoriu valoarea Jackpot-ului, ce poate ajunge la 1000 x valoarea unui buy-in.


♥️ Secțiunea de Poker la Netbet Poker

Platforma de Poker a celor de la Netbet este disponibilă atât pe web, cât și pe dispozitivele mobile. Premiile totale se ridică la fabuloasa sumă de 5.000.000 EURO. Oferta este una bogată, ce cu siguranță poate mulțumi fiecare iubitor al Pokerului. În primul rând, trebuie să știi că sunt disponibile jocuri cash și nu vorbim doar despre cele mai comune nume. Texas Hold’em este evident alegerea numărul 1, fiind accesibile în prezent peste 100 de mese. Mesele sunt disponibile pentru 2, 6 sau 10 jucători, iar buy-in-urile pot începe de la 2 EURO. Evident, există și mese cu buy-in de 600 EURO, pentru cei care preferă jocurile cu mize mari. O altă alegere populară este Speed Hold’em, ce se desfășoară foarte rapid. În momentul în care renunți la o mână, vei fi automat redirecționat către o altă mână, cu alți jucători, așadar totul se desfășoară foarte repede.

Netbet poker poker

Alte jocuri de Poker pe care le găsești pe platforma Netbet ce oferă un buy-in de sub 100 EURO sunt  Pot-Limit Omaha și Omaha Hi-Lo. Turneele Netbet Poker sunt foarte apreciate de către utilizatori, în primul rând pentru că există buy-in-uri foarte mici, ce pot avea valoarea de 1 EURO. În al doilea rând, oferta este una foarte bogată. La categoria Sit N Go poți găsi turnee rebuy, viteze turbo, jocuri cu recompense, dar și turnee de calificare la evenimente importante live sau online.

Cel mai important turneu săptămânal oferă un fond de premiere garantat, de 100.000 EURO. Începătorii au la dispoziție, pe platforma Netbet, academia de Poker. În această categorie sunt prezentate cele mai importante informații și strategii de care trebuie să ții cont în jocul de poker. Nu în ultimul rând, toți clienții Netbet Poker sunt eligibili pentru a adera la clubul VIP. Membrii acestui club pot primi acces instant la turnee exclusive, iar de fiecare dată când joacă, încasează NetPuncte, ce sunt transformate în timp în premii, care pot lua forma unor bonusuri sau a banilor cash.


💳 Netbet Poker Casino Depuneri

Netbet Poker este unul din operatorii online cu cele mai multe metode de plată disponibile. Contul poate fi alimentat prin mai multe modalități, despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Netbet depuneri

Card de credit / debit

Alimentarea contului online cu ajutorul cardului de credit / debit este un proces facil, preferat de marea majoritate a utilizatorilor. Trebuie introduse date precum numele deținătorului cardului, numărul cardului, data de expirare și codul CVV de pe spatele cardului. Depunerile durează câteva secunde, iar contul este alimentat instant, cu ajutorul aplicațiilor de Home Banking. Depunerea minimă acceptată este de 20 RON, iar cea maximă de 10.000 RON.

Skrill / Neteller

Aceste două portofele electronice sunt din ce în ce mai populare printre amatorii jocurilor de noroc. Ambele oferă o aplicație mobilă, cu ajutorul căreia se poate alimenta contul la Netbet Poker. Depunerile se efectuează instant, limita maximă fiind de 20.000 RON în ambele cazuri, iar cea minimă de 20 RON (Skrill), respectiv 40 RON (Neteller).

Transfer bancar

Transferul bancar este o metodă destul de rar utilizată, însă foarte mulți utilizatori încă o aleg. Avantajul acesteia este faptul că nu necesită un card bancar și se pot depune bani cash. Totodată, metoda transferului bancar nu presupune alimentarea instantă a contului, termenul fiind de câteva zile. La Netbet Poker dacă alegi metoda transferului bancar nu vei avea vreo limită de depunere sau de retragere.

Paysafecard

Aceasta este una din cele mai simple metode de depunere, raportându-ne la întreg procesul. Dacă vrei să îți alimentezi contul online la Netbet Poker, atunci tot ce ai de făcut este să te deplasezi la o locație offline, să achiziționezi un Paysafecard, iar apoi să utilizezi codul PIN respectiv.

Trustly

Trustly este o metodă complet gratuită, ce nu necesită deschiderea unui cont. Prin intermediul acestui serviciu de online banking poți depune în contul de Netbet Poker minim 80 RON și maxim 40.000 RON. Transferurile pot dura de la câteva secunde la 24 de ore.

Smith & Smith

Cu ajutorul acestei metode de plată, poți depune în contul tău de Netbet Poker bani cash. Plățile se efectuează în locațiile stradale de pe teritoriul României, unde trebuie să prezinți numele de utilizator, actul de identitate și suma dorită. Limita de depunere în cazul acestei metode de plată este între 50, respectiv 40.000 RON.

TopPay

O altă modalitate prin care clienții Netbet Poker pot depune fonduri prin intermediul banilor cash este TopPay. În locațiile stradale se va genera un cod QR, pe care îl vei utiliza la depunerea pe platforma online. Depunerile trebuie să aibă o valoare cuprinsă între 50 RON și 40.000 RON.


💸 Netbet Poker Retrageri

La fel ca în cazul depunerilor și la capitolul retrageri Netbet Poker este un operator destul de permisiv cu clienții săi.

Netbet retragere

Card de credit / debit

Clienții Netbet Poker pot retrage fonduri pe cardurile de credit/debit utilizate la depunere, în valoare de minim 80 RON. În acest caz, procesul este mult mai simplu și trebuie menționată doar suma respectivă și confirmată plata.

Skrill / Neteller

Portofelele electronice Skrill și Neteller pot fi solicitate la Netbet Poker și pentru efectuarea unei retrageri, de minim 20, respectiv 80 RON. Nu există o limită maximă menționată, iar timpul de procesare este de aproximativ 24 de ore.

Transfer bancar

În cazul transferului bancar pot fi efectuate retrageri de minim 80 RON. În această situație, timpul de așteptare pentru client este mult mai lung și poate dura între 4 și 12 zile.

Smith & Smith

Această metodă le permite clienților Netbet Poker să retragă instant suma dorită. Retragerea minimă și cea maximă se încadrează între 50 și 15.000 RON.

TopPay

O altă metodă de plată ce poate fi utilizată la retragere ce oferă banii instant este TopPay. Valoarea minimă a depunerii este de 50 RON, în timp ce cea maximă ajunge până la suma de 10.000 RON.

Trustly

În cazul Trustly, retragerile pot avea valoarea de minim 80 RON și cea maximă nu este menționată. Timpul de procesare este unul îndelungat și se întinde între 4 și 12 zile.


📞 Netbet Poker relații cu clienții

Netbet este un operator online ce are un departament de relații cu clienții bine dezvoltat. Nu au fost de-a lungul timpului probleme majore ale utilizatorilor în ceea ce privește platforma de Netbet Poker. În primul rând, este disponibilă o secțiune cu întrebări frecvente ce îți pot soluționa nelămurirea fără a lua legătura cu un angajat.

Netbet asistenta

În cazul în care totuși nu găsești răspunsul pe care îl căutai, atunci ai la dispoziție mai multe metode de contact, la secțiunea „Asistență”. Va trebui să selectezi departamentul căruia îți dorești să te adresezi. Acolo vei putea să introduci toate detaliile despre nelămurirea ta, alături de dovezi foto sau video, iar răspunsul operatorului va veni pe e-mailul pe care este creat contul. De cealaltă parte, dacă problema pe care o semnalezi necesită un răspuns urgent, ai la dispoziție un live chat. Timpul de așteptare este aproximativ 1-2 minute, iar angajații operatorului îți stau la dispoziție între orele 8-24. Nu în ultimul rând, poți utiliza și numărul de contact pe WhatsApp, respectiv +40759653484, tot pentru astfel de probleme urgente.


⭐ Netbet Poker concluzie

În concluzie, la capitolul Poker, Netbet este un operator ce oferă calitate. Pe lângă faptul că vorbim despre o companie cu experiență uriașă pe piața jocurilor de noroc, există multe alte avantaje ce îi determină pe iubitorii jocului de Poker să își deschidă un cont online. Bonusul de bun venit este mai mult decât generos, însă nu doar clienții noi se bucură de promoții. Cei existenți deja pe platformă au la dispoziție turnee săptămânale, la care se pot înscrie cu buy-in-uri foarte mici, de 1-2 EURO. Utilizatorii care preferă variantele clasice pot opta pentru un astfel de joc, iar cei care își doresc un joc rapid au la dispoziție și astfel de alegeri. De asemenea, la secțiunea metode de plată, Netbet este unul din cei mai maleabili operatori online licențiați de către ONJN. Faptul că utilizatorii își pot alimenta contul online prin intermediul Revolut este o inovație pe piața jocurilor de noroc de la noi din țară. Nu în ultimul rând, este o companie ce pune mare preț pe clienții săi, așadar departamentul de relații cu clienții este bine definit.


⁉️ Netbet Poker Întrebări Frecvente

 

 • Pot să mă înregistrez de mai multe ori la Netbet Poker?

  Nu, fiecare persoană are dreptul la un singur cont online deschis pe platforma Netbet Poker. Nerespectarea acestei reguli și încălcarea ei în vreun fel duce la anularea tuturor conturilor persoanei respective și posibil la restricționarea ei pe o perioadă nedeterminată.

 • Câte bonusuri de bun venit pot încasa?

  Pachetul de bun venit a celor de la Netbet Poker este destinat exclusiv clienților noi. Ținând cont de faptul că fiecare persoană are dreptul la un singur cont pe platforma online, atunci se subînțelege faptul că poate încasa doar un singur bonus de bun venit.

 • Ce înseamnă un client eligibil?

  Un client eligibil este o persoană ce deține rezidență pe teritoriul României și a împlinit vârsta legală de minim 18 ani.

 • Pot juca legal la Netbet Poker?

  Da, Netbet Poker aparține operatorului online Netbet, care funcționează legal pe teritoriul țării noastre, cu o licență emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

 • Pot juca de pe mobil la Netbet Poker?

  Acest lucru este posibil în  momentul de față, însă doar pentru utilizatorii care dețin un dispozitiv cu un sistem de operare Android. Aplicația trebuie descărcată de pe site-ul operatorului online. Momentan, utilizatorii cu dispozitive mobile ce rulează pe sistemul de operare iOS nu au la dispoziție o aplicație mobilă.

 • De ce este important să îmi verific contul la Netbet Poker?

  Un cont nou deschis al cărui proces de verificare KYC nu a fost dus la bun sfârșit este limitat în ceea ce privește depunerile, retragerile și mizele. De asemenea, dacă au trecut 30 de zile de la înregistrare și contul nu a fost verificat, acesta va fi automat închis, iar fondurile rămase se vor pierde definitiv.

 • Ce este procesul de verificare KYC?

  KYC (Know Your Customer) este procesul prin care operatorul online confirmă identitatea unui client. Pentru ca un cont să fie verificat, trebuie trimisă copia unui act de identitate (buletin, pașaport sau permis de conducere) și dovada unei adrese (un extras bancar sau o factură la utilități).

 • Ce pot face dacă am probleme la contul online?

  În cazul în care întâmpini probleme, iar rezolvarea lor nu se regăsește la întrebările frecvente, atunci ai la dispoziție serviciu de relații cu clienții al Netbet Poker. Pentru problemele ce nu necesită soluționare urgentă ai posibilitatea de a utiliza formularul de contact ce este expediat pe e-mail, iar pentru neclaritățile ce nu pot aștepta ai ocazia de a utiliza chat-ul live (disponibil între orele 8-24), fie numărul de WhatsApp +40759653484.

 • Am uitat parola, ce pot face?

  Dacă nu reușești să te loghezi cu succes la contul de Netbet Poker poți solicita resetarea parolei cu ajutorul metodelor de contact utilizate la înregistrare. În cazul în care nu reușești, contactează de urgență operatorul online.

 • Îmi pot închide contul la Netbet Poker?

  În situația în care vrei să iei o pauză și să îți închizi contul online la Netbet Poker, operatorul te va sprijini cu întreg procesul.