Ups & Downs


Overview


Winmasters

Winmasters video recenzie


Malta este considerata un loc unde a fost inregistrata o casa de pariuri oficiala Winmasters. Casa de pariuri a fost infiintata in 2014. In prezent, agentia lucreaza exclusiv in modul live, pe baza licentelor existente, cele din Malta, Curacao, Romania si Cipru. O gama larga de servicii este disponibila pe site, incluzand nu numai cele sugerate de casa de pariuri, ci cuprinde si indicatii publicitare precum poker, sloturi, cazinouri etc.

Publicul vizat este considerat a fi tarile ronpene. Tarile SIS sunt, de asemenea, anterioare, deoarece exista o versiune rusa a site-ului, asistenta si moneda jocului sunt disponibile in ruble. Compania a reusit sa isi creeze imaginea unei optiuni ideale pentru favoritii care prefera sa fie implicati in gameplay cu limite minime.

winmasters

Sistem de bonusuri Winmasters si promotii

Cel mai profitabil bonus la Winmasters este dat dupa inregistrare. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va inregistrati pe site-ul web si sa va verificati contul. Dupa efectuarea unui depozit de cel putin 50 ron (dar nu mai mult de 550 ron), contul dvs. de joc va fi dublat.

Utilizatorii activi pot primi, de asemenea, bonusul pentru atragerea unei recomandari. Intervalul este setat sa fie de la 50 la 250 de ron pentru toate recomandarile invitate prin linkul special dupa verificarea si pariul lor. Pentru a atrage noi utilizatori, va trebui sa adaugati informatii personale in sectiunea „Inregistrare” si sa trimiteti un formular de cerere companiei partenere BC si sa asteptati aprobarea acestuia. Dupa aceea, veti avea ocazia sa obtineti venituri directe de la pariori care au fost inregistrati in urma linkului dvs.

Utilizatorii dau foarte des comentarii despre Winmasters. Majoritatea dintre ei sunt multumiti de versiunea greaca a site-ului web si de asistenta, aplicatie mobila functionala, proces de verificare rapida, linie larga, modul live. Feedback-ul negativ poate fi cauzat in principal de limite mici, cote medii si comision destul de mare pentru retragerea mijloacelor banesti, care este de 3%.

Aplicatia Winmasters

Compania a dezvoltat o aplicatie Winmasters rapida si sigura pentru smartphone-uri, oferind o gama larga de propuneri de pariuri. Functionalitatea este aceeasi cu cea a versiunii pentru PC, dar ofera posibilitatea de a plasa pariuri la Winmasters live in orice moment, in orice loc cu conditia sa existe acces la Internet.

Pentru instalarea aplicatiei Winmaster pe dispozitivul dvs. mobil cu sistemul operational iOS, ar trebui sa vizitati site-ul oficial BC, sa gasiti linkul pentru App Store, sa descarcati aplicatia si sa instalati aplicatia.

Versiunea mobila Winmasters pentru Android poate fi instalata de:

  • Alegeti sectiunea „Setari” de pe dispozitivul dvs. mobil si selectati „Siguranta”.
  • Trecerea la „Surse necunoscute”.
  • Apasand butonul «ОК» pentru a confirma procesul de instalare.
Author Zeulfotbalului