Mozzart

Mozzart este initial o companie de pariuri care provine din Serbia. Are sucursale in multe tari din intreaga lume. Principalele domenii sunt pariurile sportive, cazinourile si jocurile virtuale.

Casa de pariuri a lansat recent o noua platforma care functioneaza pentru piata serbiana, oferind servicii de pariuri sportive, cazinouri si pariuri sportive virtuale. Activitatile companiei sunt reglementate de licenta Ministerului de Finante local. In special, in Serbia, acesta este biroul argumentelor.

Astazi, recenzia noastra se va concentra direct pe filiala acestei case de pariuri Mozzart Serbia.

Site-ul oficial al casei de pariuri

Mozzart

Resursa oficiala Mozzart nu are elemente interesante speciale sau grafice. Totul este simplu, retinut si functional. Principalele culori ale site-ului sunt gri si albastru in diferite nuante. In sectiunea Cazinou, puteti gasi, de asemenea, o varietate de nuante de culoare bard.

Mozzart Serbia respecta pe deplin toate tendintele moderne din moda industriei web, precum si legea privind platformele web de jocuri de noroc.

Regulile jocului Mozzart

Regulile jocului la casa de pariuri sunt prezentate intr-o sectiune separata. Acestea indeplinesc standardele internationale acceptate in mediul de pariere. In special, se specifica faptul ca pariorul trebuie sa plaseze pariuri pe evenimente care sunt prezente in linia pre-meci sau in direct, in conformitate cu coeficientii curenti. Pariorii trebuie sa plateasca propriile impozite pe castiguri, tinand seama de legislatia tarii lor.

Coeficienti

Cotele pentru Mozzart sunt medii, la fel ca la toate celelalte case de pariuri. In general, acestea se schimba intr-o gama mica de valori. 1,70 / 1,70 la 1,83 / 1,83.

Cu toate acestea, multi jucatori nu acorda prea multa importanta acestui fapt. Dar daca nivelul cotelor este in primul rand pentru dvs., ar fi bine sa va uitati la alte case de pariuri.

Marja este mare. De exemplu, este de aproximativ 8-10% pentru evenimentele de top si, uneori, mai mult de 12-15% este setat pentru cele mai putin populare.

Pariuri live

De asemenea, o lista considerabila de evenimente sportive si disponibile pentru acestea contine sectiunea „pariuri live” casa de pariuri Mozzart. Si atributul sau util suplimentar poate fi considerat un jucator super-modern cu informatii grafice, care nu numai ca are capacitatea de a calcula statisticile operationale ale echipelor adverse, dar arata si directia atacurilor adversarilor cu momente cheie ale intalnirilor pe un ecran color , care este acceptat si pe dispozitivele mobile.

Toate acestea, fara indoiala, pot deveni un factor important pentru jocul de succes al utilizatorilor din aceasta casa de pariuri.

Puteti accesa sectiunea facand clic pe fila Pariuri live din bara de meniu si veti vedea imediat o lista completa a evenimentelor curente pe care puteti paria, chiar fara a accesa pagina unui anumit eveniment.

Linia live prezinta evenimente in fotbal, tenis, cricket si baseball, baschet, fotbal american, e-Sports si alte discipline. Marja in direct este putin mai mare decat in ​​pre-meci.

Mozzart_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri