Favbet

Aspectul si interfata generala de utilizare a site-ului FAVBET sunt destul de impresionante. Compania a optat pentru o schema de culori albastre stralucitoare, care face site-ul luminos si atragator. Daca navigati de la versiunea desktop a site-ului web, veti observa ca exista doua moduri de vizualizare a site-ului web.

Exista modul normal prin care pagina de pornire se completeaza cu destul de multe detalii de pe diferite piete de pariuri sportive sau de cazino. Puteti trece alternativ la stilul simplu. In acest mod, aspectul este mult simplificat, ramanand doar pe ecranele de pornire doar cele mai importante elemente esentiale. Am gasit ca modul simplu de vizualizare este destul de usor de navigat, mai ales daca sunteti inca nou aici.

Favbet

In partea dreapta a acestei bare de meniu se afla butoanele LOGIN si JOIN. In panoul din stanga al ecranului, veti gasi o lista a diferitelor piete de pariuri disponibile. Acestea sunt clasificate in termeni de diferite discipline sportive. Foaia de pariu plasata pe panoul din dreapta. Sectiunea de mijloc a ecranului contine o defalcare a anumitor jocuri si a optiunilor de pariere ale acestora.

Cand treceti de la agenda sportiva la sectiunea cazinou, veti vedea schimbarea drastica a interfetei generale. In sectiunea cazinou si cazinou live, ecranul este in principal populat cu placi ale diferitelor jocuri de cazino disponibile. Puteti filtra prin jocuri utilizand fie popularitatea, tipul de joc, alfabetic sau chiar jocurile pe care le-ati salvat ca favorite.

Bonus de bun venit FAVBET – Pana la 10 €

FAVBET are un mod interesant de a va intampina in casa lor de pariuri. In loc sa aiba bonusurile obisnuite de depunere pentru clientii noi, FAVBET va garanteaza o rambursare in promotia lor de pariere fara risc. Iata cum functioneaza.

Daca sunteti un nou inscriere, primul pariu pe care il faceti pentru orice eveniment sportiv va primi o rambursare daca pierdeti. V-ati putea gandi la acest lucru ca la o asigurare din cauza pierderilor pentru clientii noi. Returnarea poate fi de maximum 10 EUR sau este echivalenta in orice moneda pe care o utilizati. Pariurile de calificare trebuie sa aiba cote de cel putin 1,5 la simplu si de cel putin 2,5 la pariuri multiple. Aceasta oferta poate fi valorificata o singura data pentru fiecare client. Banii bonus vor fi depusi in contul dvs. in termen de 24 de ore de la incheierea meciului.

Este important sa retineti pentru dvs. sa activati acest bonus, trebuie sa mutati glisorul plasat in fisa de pariu pentru a „activa” acoperirea garantiei de rambursare. Daca nu mutati manual acest glisor, atunci pariul se desfasoara la fel ca orice pariu obisnuit conform regulilor interne si nu veti primi rambursari in cazul in care pierdeti.

FAVBET este una dintre cele mai vechi marci de pariuri care inca fac valuri, cu o istorie care dateaza din 1999. In cele doua decenii de activitate, FAVBET s-a impus ca o platforma de pariuri online semnificativa care ofera diverse piete de pariuri cu cote destul de favorabile. De-a lungul anilor, operatiunile FAVBET s-au concentrat in principal pe pietele est-europene, cu o prezenta masiva in Ucraina si Romania. In trecutul recent, am vazut compania extinzandu-si operatiunile pe piete alternative din blocul occidental, inclusiv pe piata britanica.

Favorite United N.V. detine marca FAVBET. Aceasta este aceeasi companie care se afla in spatele functionarii zilnice a site-ului de jocuri FAVBET. Compania cu sediul in Curacao cu adresa sa fizica la E-commerce Park Vredenberg Suite, Nr. C2, Office Center. Compania a obtinut, de asemenea, licenta de joc online din aceeasi legislatie emisa de autoritatea de reglementare Curacao pentru jocuri si pariuri.

Favbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri